15. března 2012

Stylová baby taška

Tento příspěvek bude zejména pro maminky, kterým nestačí infantilní nudné tašky ke kočárku, ale hledají pěknou stylovou a zároveň praktickou kabelku, do které by naskládaly vše potřebné pro sebe i své dítě. Jen co jsem začala jezdit ven s kočárkem, zjistila jsem, co vše s sebou na cesty i procházky potřebuji - několik plenek, čistící ubrousky, krém proti opruzeninám, přebalovací podložku, bodýčko na převlečení, dudlíky, hračky, své osobní věci a pití. Výčet to není malý a textilní taška ke kočárku mi přestala stačit. I jako doplněk mě neuspokojovala. Bývala jsem zvyklá na kvalitní kabelky s nápadem, které mi vždy ladily k celku. Proto jsem se rozhodla ji vyměnit. 

V internetových obchodech jsem našla celkem zajímavé kousky, u kterých byste ani nepoznali, že se jedná o přebalovací tašku. Rozhodování pro moji "number one" nebylo tedy příliš jednoduché. Představím vám několik zajímavých, se kterými byste se nestyděli jít ani na pracovní schůzku nebo oběd s kamarádkou.

Taška Nina - Storksak
Taška Jools - Storksak
Taška Amanda Quilted - Babymel
Taška Elizabeth Quilted - Storksak
Taška Baby Bag Turqoise - Oilily

Přebalovací tašky najdete i mezi luxusními značkami...

Gucci - diaper bag
Burberry - Leather Baby Changing Bag
Prada - Nylon Baby Bag
Marc ba Marc Jacobs - Pretty Nylon Eliz-A-Baby

A moje volba?





 Má hodně kapsiček, přihrádek, vlastní přebalovací podložku, termoobal na lahev a vejde se tam snad vše..a svým designem také neurazí :-)

Co na ni říkáte? Potřebujete mít značkové kabelky, nebo vám stačí, když hezky vypadají?


13 komentářů:

  1. Mámou ještě nejsem, ale nejraději mám bavlněné tašky Sansimon a kabelky z Nextu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně mě děsila představa stejné baby-tašky ke kočárku - přišlo mi to jako obléct se od hlavy k patě do stejné značky. Omlouvám se všem, kteří to tak nosí (podle mého odhadu 90% Prahy). Hledala jsem něco originálního, něco, co bych případně jednou nosila i bez kočárku. I když to asi nebudete hodnotit jako designový pocit roku, nakonec jsem vybrala tuto: http://www.fler.cz/zbozi/taska-nejen-na-kocarek-zdarma-pytlik-na-plenky-1417806. Líbí?

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé ta je pěkná, vůbec mě nenapadlo se kouknout na fler. No nějaké tašky ke kočárku jsou hezké, ale ta moje byla dost obyč skoro bez žádných kapsiček a navíc ke zbytku oblečení se vůbec nehodila, tak jsem musela zakročit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se líbí tyhle: http://www.lesportsac.com/store/7532_K011.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Le Sportsac má celkově hezké tašky, třeba na cvičení nebo piknik jsou super :-)

      Vymazat
  5. ja jsem si vysnila marca .)) a kdyz prisel, byla jsem v soku z jeho velikosti a trochu i vahy.. ale na leto je fajn, jen se neda pripnout na muj kocar, takze ji taham pres rameno, nebo kdyz je nejhur, jde pod kocar... taky me desilo mit stejnou tasku jako kocar, nakonec jsme ji dostali jako nejaky bonus zdarma, ale nepouzili nikdy..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych možná i Marcovi odpustila :-) ...ale je fakt, že když tašku naplníš vším potřebným pro baby, tak docela oceníš, že se dá připevnit na kočárek a nemusíš ji vláčet na rameni :-)

      Vymazat
  6. Díky za inspiraci! Jako nová máma taky moc nejsem nadšená z tašky, která přišla s kočárkem a zatím leží doma nevyužitá. Mám pocit, že ji přenechám tatínkovi (je černá) až půjde s malým na výlet a já si radši koupím nějakou "dámskou". Jinak skvělý blog, ráda se tu zastavím pro inspiraci!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já se zase občas stavím pro inspiraci na něco dobrého na Tvém blogu ;-) Hodně štěstí s prckem!

      Vymazat
  7. já má il tutto

    ta tady chybí ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.