12. září 2012

Žvýkačky pro dobrou věc a bez nebezpečných umělých sladidel

Nedávno jsem ve svém oblíbeném Profimedu objevila žvýkačky CharityGums, které mě na první pohled zaujaly svými originálními obaly s roztomilými i legračními motivy. Následně jsem zjistila, že jejich koupí navíc přispěji na charitu a jako bonus neobsahují škodlivá umělá sladidla jako je Aspartam nebo Acesulfam K. Ihned si mě získaly a putovaly do mé kabelky. Teď, když žvýkám, vím, že to dělám pro dobrou věc a neškodím svému zdraví. 

Obaly žvýkaček jsou potištěné malbami dobrovolných výtvarníků, kteří měli možnost na nich zanechat vzkaz i svůj krátký profil.Takže se i seznámíte s autorem ilustrace vašich konkrétních žvýkaček. Přehled všech motivů naleznete tu, kde si je můžete i zakoupit. Přispějete tak vybraným neziskovým projektům a získáte stylové žvýkačky, které budou slušet každé kabelce a jejich mátová příchuť vám osvěží dech v každé příležitosti. Stojí 29 Kč a seženete je například v Profimedu nebo na tomto webu.





Které žvýkačky patří k vaším nejoblíbenějším?

8 komentářů:

  1. Už jsem o nich taky psala, už jsem je i ochutnala, ale ještě nekoupila.:-) Díky za připomenutí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš to, já je objevila až teď :-)

      Vymazat
    2. No jo, ale ty jsi je už koupila, čili jsi přispěla na charitu a já si jen požvýkala žvejku od kamarádky a napsala článek, aniž by z toho kdokoliv získal korunu.:-) To právě chci napravit.:-)

      Vymazat
  2. Jéé, ty jsou super, podobné mám doma, ale zdaleka ne tak hezké :))) Ještě jsem je ani nezačala žvýkat, nějak je mi jich líto :))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když dojdou, tak si koupíš nové a třeba zase s jiným obrázkem ;-)

      Vymazat
    2. To já vím, ale...... :)))))

      Vymazat
  3. Zrovna poslouchám dr.House: "Otrávil jste se žvýkačkou." "Žvýkačkou?" "Žvýkačky bez cukru obsahují sorbitol. My ho tu používáme jako projímadlo."
    A žvýkání je dle mého názoru poměrně neestetické a nestylové, takový zlozvyk, málokdo si u toho dokáže odpustit mlaskání. Takže leda v soukromí, pokud už si nemůžu pomoct, na veřejnosti nikdy.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.