23. listopadu 2012

Austrálie, vítej!

Moji milí čtenáři, na několik měsíců se přesouvám do teplých krajin k protinožcům. A vy se tam můžete vydat se mnou ;-) Sledujte blog dále a budete se spolu se mnou moci zahřívat u dalších příspěvků a zpestřovat si jimi zimu. Zůstaňte styloví a dopujte se vitamíny, ať se vám bacily vyhýbají obloukem. Nás jako podle zákonu schválnosti pár dní před odletem skolila nějaká viróza, tak nám držte pěsti ať přežijeme dlouhý let i s naší malou dcerkou bez následků. Pokud náhodou máte nějaký osvědčený recept na pohodový let s malým dítětem, tak sem s ním :-)

 Byli jste někdy v Austrálii? Co byste mi tam doporučovali vidět (nejlépe v okolí Sydney)?

Zdroj: www.brooklynlimestone.com
Zdroj: animaltheory.blogspot.cz
Zdroj: 25.media.tumblr.com

21 komentářů:

  1. To zní fantasticky :-)
    Každou zimu sním o přesunu do teplých krajin :-)
    V Austrálii jsem nikdy nebyla, takže neporadím. Naopak doufám, že spoustu zajímavostí se postupně dozvím od tebe :-)
    Užijte si to a šťastný let!:-)
    Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, Báru :-) To já taky, jsem teplomilný typ a v zimě trpím. Takže na teplíčko se vážně moc těším :-) Snad Austráli skrze mé příspěvky poznáš a zahřejí tě :-)

      Vymazat
  2. Jé tak to Ti závidím! Moc si to tam užij a doufám, že nám ukážeš nějaké fotky! A přeji šťastný let!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Simi, určitě fotky budu na blogu sdílet :-)

      Vymazat
  3. paráda, tak si to tam užívajte :))) a hlavne neprestávaj blogovať ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, chtěla bych pokračovat, uvidíme, jak to tam budu mít s internetem, možná se interval příspěvků prodlouží, ale určitě nepřestanu ;-)

      Vymazat
  4. Já se táááááááák těším ne reporty, to bude úžasný. Když jsem byla na mateřský a narazila jsem na nějakou diskuzi Češek s miminama v zahraničí, strašně jsem záviděla, ale svým kámoškám to přeju :) Tak ať jste jakžtakž v cajku, abyste tu cestu ve zdraví přežili!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Iri :-) No sama víš, že s dítětem to moc dovolená není, tak snad se brzo aklimatizujeme a hlavně otřepem z toho letu a budu tu moct brzy sdílet naše zážitky ;-)

      Vymazat
  5. Užívej si to v Austrálii a hlavně piš své postřehy;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, Austrálie, ty brďo. To je moje vysněná destinace, snad se tam taky jednou podívám. Do té doby budu aspoň sledovat tvoje zápisky a snít :) (A že jsem tak zvědavá, co vlastně tam? Pracovně? Nebo si vybíráte dlouhou dovolenou?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Mě trošku odrazuje ta dlouhá vdálenost, ale zase se těším na to teplo, sluníčko a nové prostředí :-) Jedeme tam hlavně jako turisti, s vizama je to tam celkem těžký. Přítel tam delší dobu žil, tak mě tam chce vzít a ukázat mi to tam. Jsem zvědavá, co naše malá na to bude říkat :-)

      Vymazat
  7. Do Austrálie bych se také jednou chtěla podívat, ráda si přečtu Tvé postřehy ;-) Zima mi tolik nevadí a v Austrálii je údajně buď horko, nebo velké horko, takže bydlet bych tam nemohla, ale třeba na dovču proč ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch extrémních veder se taky trochu bojím, ale říkám si, že je to zase lepší než zima s inverzí tady. Budu se snažit sdílet svoje zážitky a fotky, tak se budeš moct podívat aspoň takhle vzdáleně :-)

      Vymazat
  8. Ty se máš! :)
    Taky bych si tam zajela ! :))

    OdpovědětVymazat
  9. fiha! drzim palce at let zvladnete, ja bych si asi tak daleko netroufla, ale ve finale deti to zvladaji nekdy lip nez my dospeli :) btw australie je sen meho muze, takova varianta B.. tak treba tve postrehy a tipy jeste vyuziju, tesim se!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkujeme :-) Taky si říkám, že dcerka to možná zvládne líp než my, kteří vše moc řešíme :-) No vidíš, třeba na tvým blogu taky budu jednou číst, jak jste v Austrálii ;-)

      Vymazat
  10. Krása:)

    Ale ten let skutečně nezávidím...vím, že rpo úplně malé děti mají cv letadlech takové jakoby postýlky, ale na to už je Tvoje dcerka asi velká, takže doporučím tak maximálně spoustu pamlsků, Krtečka a pak se obrnit trpělivostí:)
    Moje děcko řpi posledním letu (trval asi 2 hodiny) maqšírovalo uličkou sem a tam - letušky neskákaly nadšením, ale aspoň neřvalo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Postýlku (síť) máme zamluvenou, ale myslím, že bude dcerka malá a hlavně, že se v ní bude stavět (je pověšená ve vzduchu), tak to by nebylo úplně dobrý :-) Jj už máme zbalenou celou tašku jídla, ale ona není moc velký jedlík, takže tím ji moc nezabavím :-) Letíme večer, takže v době, kdy normálně spí, tak doufám, že tam zabere, jinak bude úplně ko. No nějak to dáme :-) Na NZ bychom se taky chtěli podívat, jen myslím, že tam je to na dýl a chtělo by to tam pořádně procestovat, tak uvidíme, jestli nakonec nezvolíme něco jinýho :-)

      Vymazat
  11. A ještě mě napadlo, když už budete tak daleko, zaleťte se podívat na Zéland, tam není takové vedro, jsou tam neuvěřitelně milí lidé, nedotčená příroda a žádná jedovatá havěť:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.