15. listopadu 2012

Barevné nehty, co dlouho vydrží?

Vždy jsem byla fanynkou spíše přírodních nehtů s průhledným nebo tělovým lakem. Gelové nehty se mi vůbec nelíbí a když už, tak spíše krátké a barevné. Těm v poslední době podléhám čím dál častěji a baví mě s nimi experimentovat a rozveselovat si je pomocí různých barevných odstínů. Má to však jeden háček, krásné a neporušené mi vydrží tak maximálně 2 dny a já zrovna volným časem na neustálé lakování neoplývám. Takže když už si nehty nalakuji krásnou zářivou barvou, čekám, že tak několik dnů vydrží a nebudu je muset stále dokola opravovat a přelakovávat.

Na mnoha blozích jsem v poslední době četla doporučení na nový nadlak Better than gel nails top sealer od Essence a jelikož se jeho cena pohybuje kolem 60 Kč, rozhodla jsem se, že ho vyzkouším. Kdyby za to nestál, nebylo by mi investice do něj zas tak líto.


A výsledek? Nemám slov a musím na něj pět samou chválu. Topcoat vytvoří na nehtech tlustou vrstvu (má mít efekt gelových nehtů), takže odolá opravdu všemu a hlavně drží. Moje ruce vystavené každodenním domácím pracím mu dávají hodně zabrat a zatím statečně odolává. Navíc slouží i jako rychleschnoucí lak, takže urychlí i celý proces lakování. Tento nadlak doporučuji pro všechny mámy i ostatní, jejichž ruce nezůstanou v klidu a přesto by chtěli mít hezkou a neporušenou barevnou manikůru. Toto je produkt, který opravdu stojí za to!

 Jak jste s lakováním nehtů na tom vy? Dáváte přednost přírodnímu vzhledu nebo zářivým barvám?

11 komentářů:

  1. Já miluju lakování nehtů, laky, různé kúry na nehty a kůžičku... v tom si prostě chrochtám :-) A ani mi nevadí, že mi moc dlouho lak nevydrží, protože ráda střídám barvičky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě to lakování moc nebaví, ale ten efekt pak stojí za to :-)

      Vymazat
  2. Já mám opačnou zkušenost, mě nevydrží domácí práce a já lakuju,lakuju,lakuju znova a znova..... :( ....
    Asi dělám něco špatně, že si ho všichni chválí a mě nedrží tak jak má... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je fakt divné, asi i záleží na druhu toho barevného laku, já to zkoušela jen s lakem od Lorealu a drží :-)

      Vymazat
  3. Paradny tip, ani nevies aka som ti vdacna! Nieco taketo potrebujem ako sol, aj ked to bude asi riadny chemicky koktail :)

    OdpovědětVymazat
  4. znie to vynikajuco! kde je ho dostat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho koupila v Tescu, možná ho prodávají i jiné drogerie, ale to nevím jistě :-)

      Vymazat
  5. ja jsem i z prirodni i za gelcolor :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.