19. listopadu 2012

Navrhněte si své fotoalbum / My memories giveaway


Jestli pomalu přemýšlíte, čím na vánoce obdarovat svoje blízké, mám pro vás tip. Každého obzvláště potěší něco osobního, v čem může spatřit vás rukopis a vidí, že jste si s jeho výrobou dali malou práci a nekoupili ho někde v obchoďáku. Pokud k tomu přidáte snímky s vašimi společnými zážitky, dokonalý dárek máte zaručen.

Ve spolupráci s My Memories jsem si pro vás připravila Giveaway, ve které můžete vyhrát program My Memories Suite Version 3 digital scrapbooking software v hodnotě $39.97 USD na výrobu digitálních fotoalb, pohlednic, přání a kalendářů, které lze doplnit i o oblíbené hudební skladby či videa. Ty si pak můžete nechat vytisknout, vypálit na CD i DVD nebo převést do formátu pro iPod a darovat je tak ve volitelné formě.

V programu jsou již nainstalované šablony a různé dekorativní prvky, kterými svoje fotoalbum zkrášlíte a přizpůsobíte si jej svým představám. Nebo si jej dokonce můžete komplet celé od začátku až do konce vyrobit podle sebe. Vybírat si můžete z různých motivů pozadí, rámečků, ikonek a obrázků. Když vás v nabídce, která je v programu zakomponovaná, přesto nic nezaujme, za téměř zanedbatelnou částku si můžete na webových stránkách přikoupit další. Album může být i sladěné tématicky (např. vánoce, narozeniny, děti, sport, cestování...) s odpovídajícími dekoracemi. Věřím, že si s tímto programem vyhrajete a vytvoříte si z vašich vzácných okamžiků krásné vzpomínkové karty i fotoalba a potěšíte s nimi své blízké i přátele. Kreativních možností program "My Memories Suite" nabízí opravdu nespočet.

Náhled programu se všemi jeho funkcemi

Jak vidíte, v albu můžete použít několik zdobných prvků. Já to trošku přepískla, ale aspoň vidíte, co se s vašimi fotkami dá dělat :-)

Pro lepší představu a seznámení s programem, se můžete podívat i na video (je v angličtině, to snad ale nebude na překážku :-)


Teď už stačí se jen do Giveaway zapojit (viz formulář níže). Hodně štěstí!
a Rafflecopter giveaway

 Pokud se na vás štěstí v soutěži neusměje, nezoufejte, mám dáreček pro každého. Každý můj čtenář navíc získá slevu $10 na program My Memories Suite a $10 na nákup v obchodě My Memories s různými šablonami, motivy apod. Stačí zadat při platbě heslo: STMMMS5356 a uvedená částka vám bude odečtena.



4 komentáře:

  1. tak já vůbec nevím, kterou šablonu bych si vybrala... je jich víc a to jsem neprošla všechny :D
    držím palce všem, kdo se účastní - krásná Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je jich celkem hodně, co? Taky jsem je ani neprošla všechny :-) Jinak díky za zapojení, držím pěsti!

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.