28. března 2013

Návrat do jara (nebo zimy?)

Cesta byla dlouhá a změna klimatu, prostředí i času ještě větší. Už několik dní se potýkáme s jetlagem (hlavně u dcerky) a vůbec nevíme co s tím. Každé ráno vstáváme nejpozději ve 4:00. Máte někdo radu, jak se s velkou časovou změnou vypořádat? Deficit spánku mě už zmáhá, víc než zdejší zima.

Ale zase nás po příjezdu domů čekalo spousta milých překvapení a uvítání. Jsme moc rádi, že jsme zpět, doma je přeci jenom doma :-) Jedním z takových byl balíček od Kappahl a v něm oblečky pro dcerku z ekologické bavlny. Na jaro jako stvořené. 


Neodolala jsem a koukla se na celkový přehled této kolekce s oblečením pro nejmenší Newbie, která se honosí oblečky pouze z přírodních materiálů. A hned jsem si vybrala další kousky, do kterých bych dcerku nastrojila :-) Jak se vám líbí?


Celou kolekci naleznete tu

Jak jste na tom vy, preferujete čistou bavlnu nebo složení materiálu vašich módních hadříků neřešíte?


9 komentářů:

  1. Mně se líbí moc, ale hodně oblčeků na Sárinku čeká po Domi:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak ty potřebujeme jako sůl, máme pouze letní výbavičku :-) My pro vás taky něco máme ;-)

      Vymazat
  2. Uz jsem v nejakych casopisech zaregistrovala, ze KappAhl ma i detskou kolekci. Diky tobe jsem si na ni proklikla. Moc se mi libi. Asi si brzy zajdu do Palladia...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Při návštěvě Palladia tam taky vždy skočím a většinou si něco odnesu :-)

      Vymazat
    2. Tak dneska jsem tam byla. Nadhera! Skoda, ze nekolik kousku, co se mi libily, meli jenom v malejch velikostech. Zase jsem ale usetrila... :) Diky moc za tip!

      Vymazat
  3. Ali vitejte zpatky .)) kaphall uz jsem proklikavala.. no jeste ze ho tu nemame blizko, to by byl zas vitr v kapse ,) a s tim posunem, musi to byt silene, mi staci presuny zimni/letni cas. ted to bdue ve vas prospech, ne? a zkousela si udrzet malou co nejdele vzhuru (co nejakcnejsi program, nejezdit nikam daleko autem, nevozit v kocarku), aby se intervaly natahly? nas junior mel jednu dobu nejakou vlnu, ze nechtel vubec spat po obede, pokud jsme nekam nejeli, ale pak hezky usnul v sedm a spal 12h v kuse (jinak chodi spat pozdejc a vstava po 10hodinach..). akorat jsem fakt musela mit intenzivni program, aby se nezacal trochu nudit nebo tak, to byl schopen usnout i pro jidle odpoledne a to bylo pak vsechno v haji :(( drzim pesti, at to nejak prenastavis.. ale vstavat v pet uz docela jde, ja sjem strasne zvedava, co bude, az zacne byt kratka noc.. ouou..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Léňo, díky, jsem ráda, že jsem doma :-) Jj za posun času jsem asi poprvé ráda, už nevstáváme v 5 (už se nám to trochu spravilo :-), ale v 6 :-), což se dá...Dcerku jsem právě snažila hned naučit na nový režim, ukládat i do postele jako běžně a i přesto jí stačilo pár hodin, spala cca o 5h míň než normálně..Naštěstí se to už trochu lepší a už spí dýl, tak ještě týden a už snad budeme ve svým starým režimu. No s tím spaním u malejch prcků je furt něco, za chvíli čekám, že nás opět čekaj zuby :-)

      Vymazat
  4. Preferuji už pár přírodní materiály. Jsem přesvědčená o tom, že když naše kůže je vlastně přírodní materiál, s přírodním si nejlépe sedne. :) A natolik jsem si na ně zvykla, že je mi vyloženě nepříjemné mít na těle polyestery a polyamidy apod. Výjimku tvoří akryl, protože nejsem tak bohatá, abych si kupovala mohéry a kašmíry a klasická ovčí vlna mě prostě kouše. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně, čím dál víc se dívám na štítky oblečení a složení materiálu, polyesterům se snažím vyhýbat, ale někdy přeci jenom...u nějakého módního kousku, který vím, že stejně moc sezón nevydrží, tak přimhouřím oko.

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.