1. března 2013

Review - Panpuri Awakening Face Detox Masque

Těsně před odletem do Austrálie jsem si zašla na kosmetiku (téměř po roce!) a jelikož mi zrovna docházela čistící maska (bez které se moje problematická pleť neobejde), plánovala jsem si nějakou s sebou do kufru pořídit. Kosmetička mě přesvědčila ke koupi přírodní thajské detoxikační masky od značky Panpuri. Sice když jsem ze salónu odcházela, tak jsem trošku nákladné investice litovala (maska stála cca 700 Kč) a vyčítala si, že jsem opět podlehla nějakému lákavému pozlátku, ale po několika jejích aplikacích beru zpět a jsem ráda, že tuto úžasnou a voňavou pastu na obličej mám :-). Používám ji minimálně 1x týdně a ještě mi v tubě cca 1/3 zbývá, tudíž vydrží zhruba 3 měsíce, což když si spočítáte, vychází stejně jako méně kvalitnější masky z drogerií, které se prodávají v baleních na jedno použití.

Můj rozmazlovací skvost

A teď k účinkům. Od čistící masky očekávám, že mi vytáhne "nečistoty z pleti", zmenší póry, odstraní černé tečky na bradě a nose a pleť po ní bude jemnější a svěžejší. K mému překvapení tato maska všechno splňuje a ještě jako bonus nádherně voní po pomerančích. Na pleti ji nechávám co nejdéle, dokud necítím nepříjemné pnutí, a následně ji smyji ve sprše. Lze ji však i z pleti sloupnout, čímž dosáhnete i peelingového efektu. Tuto variantu jsem na kousku také vyzkoušela a celkem mě překvapilo, že jsem na malých odstraněných kouscích viděla černé tečky, které mi z pleti vytáhla. Viditelný důkaz, že čistí! Co se mi na masce dále líbí, je její složení, nějaká chemie se tam samozřejmě najde, ale pouze minimálně. Většinu složení tvoří přírodní esenciální oleje a výtažky přírodních ingrediencí jako je papája, pomeranč, med a další. A jako bonus máme s ní doma srandu, když si ji nanesu, na dcerku dělám bububu a ona se směje a oplácí mi: bububububu. A pak že si matky na sebe nemohou najít čas :-).

Bubububu...maska po zaschnutí

Masku jsem našla i na internetu, prodává se tu, kde o ní najdete také více informací.

Prozraďte mi, co patří k vašim rozmazlovacím rituálům?

9 komentářů:

  1. Moc díky za info, cekově ráda nakupuji kvalitní a přírodní kosmetiku, pracuji jako kosmetička, takže se i vyznám,ale značek je tolik, že bych musela mít dva životy navíc abych všechno vyzkoušela:)) A tuhle kosmetiku mám v plánu testnout už dlouho:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V salonu, kde jsem byla, mě ošetřovali pouze kosmetikou této značky a byla víc než příjemná, kdyby tolik nestála, koupila bych si i jiné produkty, taky dávám přednost spíše té přírodnější kosmetice :-)

      Vymazat
  2. Bububu - vtipný:)) U nás to je zase tak, že já se naložím do vany a Domi si hraje s pěnou a leje na mě kelímky s vodou. I když je to občas do obličeje, je to stejně úžasný relax, při kterém se baví i dítě - vzácné to chvilky:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to si taky užíváte zábavu :-) Sárinka mi zase chodí do vany čvachtat s vodou, v poslední době si vodu hodně oblíbila a je jí fascinována :-) Přesně, takové chvilky patří k těm nejkrásnějším :-)

      Vymazat
  3. no jo, tak mě napadá..kdy já jsem vlastně byla naposledy na kosmetice?:-D Přiznám se, že se moc nerozmazluji, denně si čistím obličej borůvkovo-levandulovým oriflame čistícím mýdlem a sem tam noční Doliva krém... Měla bych se polepšit! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to, že si moc velkou kosmetickou péči nedopřáváš, vypadáš fantasticky! Chtěla bych mít tvou pleť :-) To já jsem zase do krémů blázen, aspoň ušetříš ;-)

      Vymazat
  4. Pokud jsi spokojena,coz určitě jsi, tak 700 všem čert;)) take bych si ji pořídila;)
    Mrkni ke mě: Www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, ráda bych tě pozvala na svůj blog . Předem podotýkám, že mi nejde o reklamu, ale o to, aby se o problematice, které se na svém webu věnuju, dozvědělo co nejvíce lidí a poučilo to tak laickou veřejnost, která je většinou jen plna předsudků. Blog je věnován poruchám příjmu potravy a hlavně boji s těmito nemocemi. Nehodlám se řadit k thinspo nebo podobným komunitám. Na blogu najdeš i trochu z cesty mým životem, každodením bojem s PPP, ale také spoustu rad a tipů týkajících se kosmetiky, fotek, článků o mně samé, beauty vychytávky, recenze, recepty, které nikde jinde nenajdeš a mnoho dalšího. Kdyby tě blog zaujal, budu moc ráda, když zanecháš komentář nebo se můžeš stát dalším z mých ctěných "followers". Budu se moc těšit na tvou návštěvu a přeji krásný zbytek dne. Andie :)*
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.