22. dubna 2013

«Můj styl» Outfity od protinožců

Jak jste si v poslední době asi všimli, zvýšila jsem frekvenci svých příspěvků, pokud to půjde a dcerka mi to dovolí, chtěla bych takto dále pokračovat. S tím, že pondělky se zaměřím převážně na módu (nejsem žádný odborník ani stylista, ale prostě mě baví a chtěla bych vás třeba inspirovat svými outfity), no uvidíme jak se to podaří a jak se vám to bude líbit, vůbec se nebojte kritizovat (ale chválit taky ne;-). Přes týden se budu věnovat dalšímu lifestylovému tématu (kosmetika, bydlení, mateřství a vše co mě zrovna napadne a přijde mi zajímavé) a pátky budou patřit receptům, abyste si o víkendu mohli ukuchtit něco dobrého na zub ;-). Taky mám pro vás připravené ještě nějaké příspěvky a hlavně fotky z Austrálie (mám jich tolik, že by bylo škoda se o ně nepodělit). Věřím, že vás jimi lépe navnadím na léto ;-) Pokud bych vás s tím nudila, nebojte se to dát vědět.

Dnes tedy začneme "módním" pondělím a můžete se podívat, do čeho jsem se oblékala v Austrálii. Omlouvám se za kvalitu, s dítětem focení zrovna není žádná sranda a máte na fotoakci jen pár sekund :-). Také povětrnostní podmínky jsou v Austrálii velmi silné, takže mi vlasy (i oblečení) vlají na všechny strany. Po celou dobu jsem si musela vystačit s jedním kufrem oblečení a třemi páry bot, ale i tak jsem se snažila oblékat variabilně a trošku zajímavě. To však posuďte sami. Velice jsem si i oblíbila slaměný klobouk, bez kterého jsem takřka nevycházela ven. Proto jsem se ani v obličeji příliš neopálila, jak se mnozí v mém okolí divili :-)

Budu ráda za vaše komentáře a připomínky, co byste si tu chtěli přečíst, jestli tyto změny vítáte a zda-li vás vůbec moje příspěvky baví. Ve středu opět na viděnou ;-)


 
 
 
 



8 komentářů:

  1. Bílé šaty jsou překrásné a detail na tvář taktéž. Tématické rozdělení podle dnů zní super, těším se na středu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Iri! Šatičky byly dobrý kauf, jedna z mála věcí, kterou jsem si tam koupila ;-)

      Vymazat
  2. To jsi vymyslela krásně, moc se mi líbí jak budeš mít dny tématicky rozděleny, takže velký palec nahoru a na články se moc těším!! :)

    Nejvíc se mi líbíš na té pláži s malou a v bílých šatech. :) Potkat Tě na ulici, ani do Tebe neřeknu, že jsi máma. Jsi fakt kočka! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bílé šaty jsou moc krásné a krásná je i ta první plážová fotka. Je super, že existují maminky, které se oblékají do šatů nebo sukní.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, tento zpusob leta by se mi taky zamlouval! Borit prsty do pisku a nechat si morskym vankem nadzvedavat sukni. Moc ti to na tech fotkach slusi! Na to, ze jsi sebou mela jenom jeden kufr, je to vsechno pekne zkombinovane. Na dalsi clanky se taky moc tesim!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.