15. května 2013

«Kosmetika» Manikúra bez chybičky

Nevím jak vy, ale já jsem za celý svůj život nenašla pořádný pilník, který by se mi za čas neztupil a pilování nehtů by s ním šlo jak po másle. Zkoušela jsem různé tipy - od kovových, papírových až po skleněné. Až jsem úpravu svých nehtů začala nesnášet. Než nehty dostaly požadovaný tvar, trvalo to věky a stejně mi přišly takové opižlané. Dávala jsem to za vinu svým nehtům, tomu jak jsou jemné a prostě těžko opracovatelné. 

Když jsem se onehdá ocitla na Smíchově v novém obchodě kosmetiky Rituals (sháněla jsem zrovna nějaké dárky), padl můj pohled na diamantové pilníky. Samozřejmě jeden z nich poputoval do mého košíku a já svým nehtům dala ještě jednu šanci. Jestli jsou v něm pravé diamanty, to nemůžu potvrdit, každopádně pilník funguje! Po mých nehtech klouže jedna báseň a já je mám konečně vytvarované během pár sekund. Vysvobození, moje nehty nejsou divné :-) K pilníku jsem přibrala i leštičku, u té se nedá skoro nic zkazit, takže taky spokojenost. (Pro mimopražské čtenářky - dívala jsem se, že mají i eshop, viz odkaz).

Nakonec jsem ještě zamířila do Sephory, kde jsem jsem si vzala podložku pod nehty při lakování. Jsem totiž odborník na přetahování laku a mám ho pak na kůžičce všude kolem a pracně ho odstraňuji odlakovačem. S touto podložkou mám o starost méně. Sice se mi podaří přejet přes okraj i tak, ale v mnohem menší míře než bez ní. Takže pro mě další vysvobození. K dokonalé manikůře mi už tak chybí jen volný čas a trpělivost :-)

Jak jste na tom s manikůrou a lakováním vy? Jde vám vše snadno od ruky, nebo s něčím taky tak bojujete?


+ ještě tip na prodloužení trvanlivosti laku ;-)

5 komentářů:

  1. Ta podložka ze Sephory bude zřejmě velmi dobrá pomůcka. Já dlouho bojovala s trvanlivostí laku (jsem líná ještě používat nadlak), ale konečně jsem našla laky, které drží dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se osvědčit ten nadlak od Essence, viz odkaz výše, nachápu, co jsem bez něj dělala předtím...asi furt přelakovávala :-)

      Vymazat
  2. Pilníček vypadá hezky, ale víc mě zaujal ten tip na nadlak od Essence. Hned se po něm příště podívám. Děkuji za radu!
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  3. Super tipy, mam to s nehty uplne stejne. Hned jsen bezela do Rituals a pilnik je perfektni, stejne tak pomucka od Sephory. Diky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak to mám radost, že z něj někdo sdílí stejné nadšení jako já :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.