20. května 2013

«Můj styl» Cestou necestou za židlí jdem

Fotky ze soboty, ze které se nečekaně vyklubal úžasný den. Původně jsme měli v plánu grilování a nějakou venkovní procházku, ale po propršeném poledni jsme plány změnili. A nakonec nám vše hrálo do karet a já si potvrdila, že spontánní akce a rozhodnutí patří k těm nejlepším. U Iri na blogu jsem se hned ráno dozvěděla, že se v Konsepti a Designpropagandě konají slevy a jelikož zrovna pokukujeme po nových židlích, program na odpoledne byl jasný. Počasí se nakonec umoudřilo a tak po cestě k obchodům jsme nechali dcerku vyběhat v parku, aby z našeho shoppingového výletu měla něco i ona. V Konsepti jsme potkali Iri osobně a mohli být i u nákupu jejího vysněného .... (to musí prozradit ona) :-) Židle jsme vybrali a pak jsme společně zakončili den večeří na zahrádce. Báječný to den :-)

 
 
 
 
Oblékla jsem si: svetr Monton, džíny Uniqlo, balerínky HM, přívěsek Anglie, kabelka Asos.

 Ve stejné době probíhal i Elle shopping víkend, zúčastnili jste se jej?

20 komentářů:

  1. Vypadas uzasne! Jake zidle jste si koupili? Ja jsem vcera vahave, ale prece na ELLE shopping vyrazila. Bylo tak krasne pocasi, ze Smichac byl uplne vylidnenej. Ani nechci vedet, kolik jsme tam nechali...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakonec zvítězily tyto: http://www.konseptishop.com/cs/e-shop/zidle/product/323-dsr-white v černé. To se divím, že nikde nikdo nebyl, představa davů mě právě předem odradila, takže i peněženka si tentokrát oddychla :-)

      Vymazat
    2. Stejne zidle mame v olivove zelene. Poridili jsme si je behem predlonskych dnu Marianne. Porad jsem z nich nadsena. IKEA + VITRA = VLLSPP.

      Jen se trochu obavam, jak je Erwin jedou vylepsi...

      Vymazat
    3. Fakt? Tak to je náhoda :-) Snad nám nadšení z nich taky dlouho vydrží :-) Dcerku budeme muset víc hlídat, taky z toho důvodu jsme vzali ty černé. Teď máme ikeácké bílé a už je zdobí pár ornamentů z jejích rukou :-)

      Vymazat
    4. Kdepak nahoda. Proste dobrej vkus! :)

      Vymazat
  2. Ano, ano, byl to báječný den a Ali to šíleně slušelo:) A je to slon, už jsem to na blogu odhalila:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nádhera!!! Vypadáš vážně úžasně! Botičky jsou supr. To jste měli krásný den!

    OdpovědětVymazat
  4. Já moc chválím tu čelenku, super detail, krásně oživil :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Bello, tu čelenku jsem si vzala ze zoufalství, protože jsem nevěděla, co s mými vlasy a ve finále to vypadalo dobře :-)

      Vymazat
  5. Krásný den:-) A slušelo Ti to;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Obleceni je jedna vec,ale ty mas smrnc a tobe bude sluset asi temer vse,protze kdyby si stejne oblikl treba nekdo jiny,myslim,ze by mu to tak nesluselo.Je to pohodove a muzes tak vyrazit i do mesta na nakupy,nebo lidne i na vecer.Nelze aby se nelibilo.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.