25. května 2013

«Tip» 10 dárků pro děti do 200 Kč aneb Den dětí se blíží!

Příští sobotu je jako každý rok na 1. června Den dětí. Vzpomínám na doby, kdy jsem k nim ještě patřila a vždy se těšila, že dostanu nějakou drobnost, budu moct jíst sladkosti celý den, lítat po venku a vymýšlet se svými soukmenovci zase nějakou tu lumpárnu. Líbilo se mi, že tento den bylo vše promíjeno a já si ho vždy užila. Těšila jsem se na něj možná i trochu více jak na Vánoce. Čas se posunul a teď je v mých rukách, aby se dcerka na něj těšila vždycky jako já. I když ji moc nedávám sladké, tento den udělám výjimku, a chystám pro ni i malý dáreček. Pak všichni  razíme ven a budeme blbnout v parku nebo na nějaké dětské akci (ještě musím obhlídnout, co se kde koná..). 

Pro vás jsem připravila pár tipů na dětské dárky, které vás nezruinují a věřím, že v dětských očích vyčarují velký záblesk nadšení. 

Máte už nějaký program na Den dětí a vyrážíte někam? Teď budu zase já ráda za vaše tipy ;-)

Children gifts

1. Závěsná dekorace – kočky, Ookidoo.com, 132 Kč, 2. Anička, žabičky a jejich přátelé - Lenka Kosková-Třísková/MF, Kokinodesign.cz, 199 Kč, 3. Čajové lžičky - Vykulené nenažrané myšky, Fler.cz, 77 Kč, 4. Puzzle králíček, Kalendaresnapadem.cz, 130 Kč, 5. Usměvavý Maňásek, Hrackarna.cz, 62 Kč, 6. Medvěd střední s nerezovými činely, Makovsky.cz, 193, 60 Kč, 7. Kufřík koťátko a králíček, Hrackarna.cz, 150 Kč, 8. Jezdík medvěd, Easytoys.cz, 149 Kč, 9. Medvídek, Fler.cz, 88 Kč, 10. Šatní skříň medvědice medvídek, Hrackarna.cz, 139 Kč

A tady si ještě můžete o dětech přečíst nějaké chytrosti ;-)

9 komentářů:

  1. Jééé, ty maňáskové jsou boží a cena taky dost libová a koukám - zrovna dávaj k objednávce kokino zdarma, jdu do nich =) Díky za hezký článek a tipy =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? No vidíš, to jsem přehlídla :-) Myslím, že s maňáskama si doma užijete kopec srandy :-)

      Vymazat
  2. jéé pěkné typy na dárky. Já mám pro malého koupené takové podobné puzzle jako je na obrázku 4 + ještě něco dalšího tvořivého, hodně se inspiruji montessori hračkami. Ti medvídci na převlékání, to může být skvělé pro holčičky, už jsem to viděla v různých obměnách. A ty lžičky jsou supr a za dobrou cenu, kdybych na ně někde narazila, tak je beru. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já na dětské dny taky ráda vzpomínám. My jedeme stejně jako loni na vesnici na takový tradiční dětský den pořádaný místními hasiči. Pro mě je to jako návrat v čase, v dobrém smyslu:)

    OdpovědětVymazat
  4. Chystam se s Erwinem slavit na Den deti pulnarozeniny. Narodil se v prosinci, takze si sice uzije poradnou darkovou smrst, ale pak bude mit cely rok utrum. Chystam se zalozit tradici pulnarozeninoveho pikniku spojenou s oslavou Dne deti. Diky za tipy na darky! Pekne sis s tim vyhrala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé tak to je skvělý nápad. Ať si to Erwínek užije!

      Vymazat
  5. U nas to zas splyva s narozeninama, takze Krystof asi bude brat den deti jako velky narozeninovy mejdan.. my jdem tady na vesnici v patek na den deti, co poradaji mistni skolky, snad nebude minus pet a snih, grrr. a v sobotu rodinna oslava narozenin, takze.. to bude velky den ditete .)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.