5. května 2013

«Tip» 10 dárků pro maminky

Přesně za týden je Den matek a i když se v našich končinách příliš neslaví, můžeme udělat první krok a své maminky nečekaně obdarovat a potěšit je. Ať už objetím, pusou, květinou z louky, dortíkem nebo vlastnoručně vyrobeným přáním, věřím že radost bude obrovská. Přidat můžete i malý dárek, který radost maminkám zdvojnásobí. Inspirovat se můžete i mými tipy, které by mě a jistě mnohé další mámy potěšily :-)

Co vy a Den matek?

Mother day

1. Sada vonných svíček Cashmere, Bohemic.com, 1 490 Kč, 2. Blooming Beautiful, Lushcz.cz, 325 Kč, 3. Ženy na tahu - Joane Fedlerová, Kosmas.cz, 268 Kč, 4. Chubby Stick Intense - Clinique, Krasa.cz, 499 Kč, 5. Stojan na šperky Zajíc, Yoopy.cz, 236 Kč, 6. Šátek Invuu, Zoot.cz, 359 Kč, 7. Phalaenopsis bílý, Bellesfleurs.cz, 499 Kč, 8. Belgické pralinky, Shop.pralinky.com, 413 Kč, 9. Kosmetická taštička Disaster, Zoot.cz, 529 Kč, 10. Stolní lampa Stanley, Uplux.cz, 2 285 Kč

8 komentářů:

  1. Dekujem ta tipy k svatku matek a hlavne za pripomenuti,je sice mozne,ze me to pripomene i kalendar,ale i tak...Ja jsem za jakykoliv svatek,takze den zen,matek ci deti je pro mne zaminkou jak udelat opet nekomu radost,takze kniha ci kosmetika,asi spise kosmetika,mamka je dost aktivni tak nema tolik cas na cteni,je dobry tip.A zaroven doufam,ze i ja jako maminka nejake mile prekvapeni od pritele dostanu,mozna nejaky z daleke Asie.

    OdpovědětVymazat
  2. Každá záminka ke slavení se má využít, takže jsem taky ráda za každý svátek, i když někdy více komerční :-) Takže hezký svátek, mámo!

    OdpovědětVymazat
  3. já už mám připravenou pixlu s kartičkama, na kterých je napsáno, proč maminu miluju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to je úžasné! Tvoje maminka bude určitě nadšená :-)

      Vymazat
  4. No, já jsem asi hodněkrát zapomněla.) Tak letos na to budu myslet a jsem zvědavá, jestli někdo obdaruje taky mě.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nápodobně ;-) Musíme to mužům nenápadně připomenout ;-)

      Vymazat
  5. Tak z nabídky beru hnedle číslo 8 a 9, to jsou věcičky pro mne jak ušité. Jinak na Den matek nikdy nečekám,odměnuji se "pro jistotu" v průběhu roku sama;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.