17. června 2013

«Můj styl» Vzorované kalhoty

Co se mi z letošních trendů opravdu zamlouvá, jsou vzorované kalhoty. Úplně jsem se do nich zbláznila. Ale pod jednou podmínkou, musí být volnějšího střihu, žádné upnutiny neberu. Evokují mi pohodové a veselé léto, kdy je vše dovoleno a já se cítím tak nějak svobodněji. Stačí si k nim vzít už jen obyčejnější top a zajímavý outfit je na světě. Já celek ještě ozvláštnila DIY náhrdelníkem z perel a sichrhajcek a zářivě žlutou kabelkou. V létě si ty barvy chci užít naplno. Jinak můj hon za dokonalými vzorovanými kalhotami pokračuje, tak kdybyste nějaké hezké (a za přijatelnou cenu) viděli, dejte mi tip ;-)

Co vy a vzorované kalhoty, máte nějaké ve skříni, nebo ještě lépe - na sobě?

 
 
 
Oblékla jsem si: top Francie, kalhoty Itálie, kabelka Mango, náhrdelník DIY, sandálky Aldo (až při psaní značek jednotlivých kousků oblečení jsem si uvědomila, jak je outfit mezinárodní, prostě si ráda z ciziny něco přivezu a většinou jsou to věci, které ráda nosím, evokují mi dovolenou a krásné chvilky, které jsem tam prožívala :-) Máte to taky tak?

*
Připomínám, že 1.7. bude končit sledování blogů přes Google Reader. Ale já jedu dál! Číst mé příspěvky můžete i nadále třeba přes Bloglovin ;-)
 *

8 komentářů:

  1. Já nějak ne a ne přijít těm vzorovaným kalhotám na chuť. Tobě ale moc sluší, to se musí nechat.) A strašně se mi líbí ta kabelka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Iri, tu kabelku teď tahám všude, na hřiště akorát :-)

      Vymazat
  2. žádné sice nemám,ale líbí se mi!hlavně ty tvoje! :) a ten náhrdelník je moc zajímavý,to by mě nenapadlo,že spojení perel a sichrhajcek bude vypadat tak dobře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé díky Amy ;-) Ten náhrdelník jsem okoukala někde na Pinterestu :-)Celkem jednoduché a hezké...

      Vymazat
  3. Vzorovaným kalhotům jsem také propadla a už vlastním první:-) Sluší Ti!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;-) Těším se až je na blogu ukážeš :-) Jinak díky :-)

      Vymazat
  4. Ty kalhoty se mi upřímně moc nelíbí :) ale ten náhrdelník je hodně zajimavý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je mi jasné, že každému se asi nelíbí...ten náhrdelník je velmi jednoduchý na výrobu a určitě zaujme, díky za koment ;-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.