31. července 2013

«Tip» I s pár kily navíc můžete být chic (aneb jak pomocí prádla zhubnout)

Jestli se chcete hezky oblékat a bojíte se, že když vám po porodu zůstala nějaká ta přebytečná kila nebo prostě od přírody patříte do skupiny těch s výraznějšími a kypřejšími ženskými tvary, tak nic kloudného na sebe neseženete, mám pro vás dobrou zprávu. Stylová můžete být v každé velikosti! Obchodů s většími velikostmi stále přibývá a jejich nabídky hýří pestrým a rozmanitými kousky. Už nemusíte chodit ke švadleně, aby vám ušila šaty na míru (jak tomu bývalo kdysi). Vybrat si hezké oblečení pro plnoštíhlé začíná být čím dál tím snadnější a dostupnější. 

Nejenže většina běžných řetězců s módním oblečením už zcela standardně disponuje kolekcemi s velikostmi 44 a více, existují také specializované obchody zaměřené na plnější postavy. A to dokonce i na internetu, takže pokud se nechcete mačkat v kamenných obchodech, nebo prostě nemáte čas je obcházet, sedněte za monitor, dejte si vínko a objednávejte. Jestliže se náhodu seknete s volbou velikosti a zboží vám prostě nesedne, většina online obchodů umožňuje zboží vrátit bez udání důvodu. Takže nemáte co ztratit :-) Vyzkoušíte si svoje vyvolené kousky doma v soukromí a buď si je necháte, nebo pošlete zpět :-)

A teď proč o tom píšu. I když oblékám asi nejprofláklejší velikosti 38-40, mám ráda volnější oblečení a občas si pořídím i něco většího (např. tento overal - v anglické vel. 16!). Od jisté doby nemám ráda upnuté oblečení a myslím, že kolikrát zbytečně působí lacině. Takže nemám problém s tím si obléci trička nebo svetry o pár čísel větší, působí to i sexy :-) 

Nedávno mi přišla nabídka od e-shopu Avendro, právě s módou pro plnoštíhlé, abych si u nich vybrala nějaké oblečení. A víte co? I když mě jejich oslovení trošku zarazilo, nakonec jsem ji s radostí přijala. Musím se přiznat, že po letošních nákupech ve slevách už mám narvanou skříň k prasknutí a tudíž jsem si dala embargo na další nákup čehokoliv. Výjimku ale tvoří spodní prádlo, myslím, že toho není nikdy dost :-) A to zrovna Avendro umí! Nabízí třeba luxusní podprsenky bez kostic, krajkové prádlo s kosticemi, dámská tanga z mikrovlákna nebo klasické kalhotky z bavlny či pohodlná pyžama a košilky.

Zaujaly mě u nich jednak stahovací kalhotky (o kterých už psala Kusanec), avšak břicho už mám jakž takž v kondici, takže je příliš nevyužiji. Pro čerstvé maminky jsou ale super! Stahovat bříško se po porodu prostě musí, kdo by chtěl chodit s vytahaným pupkem? (K tomu se určitě hodí si přečíst i moje starší příspěvky, jak zapracovat na břichu a dát se po porodu do kondice ;-) Nebo pod přiléhavé šaty bych je také doporučovala.


Taky se mi zalíbily tyto teplé punčochy. Sice si kupovat punčochy v létě je trošku trhlý nápad, jsem si jistá, že v zimě bych je 100% využila.


Když jsem však přišla do sekce podprsenek, byla jsem v pasti. Jedna lepší než druhá. Některé prsa zvětšují, jiné zase zmenšují. Jedno mají ale společné - vypadají opravdu festovně a kvalitně. Protože zoufale potřebuji sportovní, která bude slušivá i pohodlná, byla moje volba jasná. Vítězem se stává sportovní podprsenka Venice Beach v krásném tmavěmodro-růžovém provedení.


Takže pokud oplýváte nějakými kily navíc nebo ne, určitě nabídku Avendro omrkněte. A mám pro vás dobrou zprávu! Pokud máte také módní blog, můžete od Avendro získat oblečení až do hodnoty 1 000 Kč zcela zdarma. Stačí jen, když napíšete Monice Styxové na email: styxova@robertnemec.com a zveřejníte na svém blogu fotografie a odkazy na oblečení, které si přejete zaslat, včetně odkazu na hlavní stránku avendro.cz. Pak už jen po obdržení vámi vybraného oblečení o něm do 7 dnů napíšete recenzi, kam dáte fotografie (vlastní nebo z e-shopu) a odkaz na hlavní stránku avendro.cz a na jednotlivé recenzované kousky.

Půjdete do toho? Co byste si vybrali vy? 
A pokud nemáte standardní konfekční velikost, kde nakupujete?

6 komentářů:

  1. Super volba! Mozna jsem si taky mela poridit sportovni podprsenku, pak bych nepotrebovala stahovaci kalhotky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Stahovací kalhotky se hodí vždycky, já si třeba nemůžu vzít úplně upnuté šaty, ale s nima třeba jo...A to prosím poctivě cvičím :-) Ale třeba mě ta podprda přinutí cvičit ještě víc :-)

      Vymazat
  2. jo, sportovní oblečení je obvykle skvělou motivací ke cvičení :-) doma ho asi nevynosíme :-))) já jim asi nenapíšu, xl je mi fakt velký :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to zkus, v tom prádle se dají najít i menší velikosti. Taky si říkám, že se mi bude cvičit hned líp :-)

      Vymazat
  3. Jee, to je super!! Ta sportovní podprsenka je výborná:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na obrázku vypadá moc pěkně, tak jsem zvědavá, jaká bude v reálu :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.