12. listopadu 2012

Ladybox listopad - recenze

Tento příspěvek pro mnohé z vás nebude asi žádnou novinkou, s recenzemi na Ladybox se na mnohých blozích roztrhl pytel, takže obsah listopadového balení už jistě znáte. Pokud náhodu nevíte, o co se jedná, nebo vás zajímá můj subjektivní názor na tuto krabičku krásy, čtěte dál.

Pro ty, co tento pojem slyší poprvé a vůbec neví, o čem je řeč, malé seznámení: Ladybox je krabička krásy s cca šesti kosmetickými produkty od luxusních, přírodních, žádaných či jinak zajímavých světových i českých značek. Ladybox se sestává z několika deluxe vzorků a nejméně jednoho plného balení, často ale více. Více na webových stránkách zde.

Už od samotného objednání této tajemné krabičky, která měla být plná kosmetického překvapení a rozmazlováni pro moji pleť a tělo, mě ovládlo příjemné napětí. Ráda dostávám nečekané maličkosti a dárky všeho druhu, takže necelý měsíc jsem netrpělivě vyhlížela pošťáka z okna a těšila se na mé malé Vánoce. Tvůrci této krabičky navíc slibovali, že listopadové balení bude obsahovat produkt od značky Dermalogica, kterou znám ze zahraničí a považuji ji za velmi kvalitní pečující kosmetiku. To moje natěšení ještě zdvojnásobilo.

Když nadešel den "D" a balíček s krabičkou došel, počkala jsem až budu sama a nerušená a všechny jeho krásy si na plno užiji. Musím podotknout, že celá krabička v černém provedení převázaná růžovou mašlí na mě působila celkem luxusním dojmem a slibovala, že se bude jednat o něco speciálního.


S mírným napětím jsem mašli rozvázala a těšila se, jak všechny výrobky v ní obsažené hned otestuji. Co bylo uvnitř?


Plno letáčků, slevových kupónů a také nějaká ta kosmetika (vím, že zástupci kosmetických značek chtějí informovat o svých produktech v maximální míře a je to i jejich povinností, avšak na atraktivitě krabičky to ubírá, třeba by bylo fajn letáky dát na dno krabičky nebo do speciální obálky, aby to nebylo to první, co shlédnete). Balíček jsem pořádně prohledala, jestli mi kápne do oka nějaký produkt, který by mě nějakým způsobem zaujal, neznala bych ho a já mohla zajásat: "hurá, to potřebuji", nebo "ten je krásný". Třeba zmiňovanou Dermalogicu, na kterou jsem se těšila, jsem nenašla. Vylovila jsem tedy zapečetěnou obálku a vytáhla z ní dopis se soupisem produktů, které měly být obsaženy.


Seznam nebyl špatný, kdy tam několikrát nestálo slovíčko "nebo". Z těchto "nebo" věcí jsem získala vždy tu pro mě nejméně atraktivní (čistě subjektivní záležitost, někdy by se z těchto výrobků třeba radoval). Takže na mě v tomto balíčku připadlo celkem 4 ks tělové péče - 2x krém, mléko a olej. Sice od různých značek, ale i tak, čekala bych pestřejší nabídku. To mohli tvůrci krabičky více promyslet.

Dobře, jedeme dál. Co tajemná krabička obsahovala konkrétně a co se mi na jednotlivých produktech líbí, nelíbí (týden jsem je testovala) a využiji je vůbec? Vezmu to podle značek.

Fleur de Santé
Kosmetická taštička - standardní kosmetická taštička s puntíkatým dekorem, co neurazí, na něco ji určitě využiji.
Tvářenka v odstínu Radiant Chestnut Glow - obal tvářenky se velmi povedl, krásná a lesklá krabička, ve které bych však čekala stejně tak úžasný obsah. Tvářenka do cihlového nádechu mi moc nesvědčí (i přesto, že odstín měl být dodán podle personifikovaného dotazníků dle odstínu a typu pleti, k mé se nehodí.). Struktura tvářenky se mi zdá hrubší, při aplikaci se hodně drolí. Tuto zkrášlovací perlu tudíž používat nebudu.
Slevový kupón na 100 Kč - zřejmě taky nevyužiji, tato značka není terč mého zájmu. I když se tváří jako přírodní, složení produktů vypovídá o něčem jiném.



NIP+FAB
Tělové máslo Coconut Latte - i když obal mě příliš neoslnil, co se skrývalo uvnitř krabičky mě nadchlo. Tělové máslo naprosto úžasně voní (tady trefa přímo do černého, kokosové aroma si mě získalo) a ještě lépe se vstřebává. Pokožku důkladně hydratuje a přitom nemastí. O tuto značku se budu zajímat více a rozhodně si od nich něco objednám (webové stránky tu). V přiloženém letáčku mě oslovilo spousta jejich "mňamek" a navíc jsou na přírodní bázi! Stoprocentně využiji a brala bych i více :-)


Yves Rocher
Ach jo. Chtěla jsem o této krabičce krásy psát pokud možno hezké věci, ale když já Yves Rocher fakt moc nemusím. Jsou na každém rohu a jejich letáčkové strategie mě moc nebaví. A tady jejich produkty převažovaly a navíc je ani nevyužiji.
Tělové mléko Fleur de Noel - limitovaná edice vánočních tělových mlék. Přiznám se, že jsem ho ani nezkoušela, vůně mě nedostala, takže poputuje dál a doufám, že s ním někomu udělám radost.
Řasenka pro krásné řasy - přednost dávám řasenkám zvýrazňující objem řas a toto není zrovna ten druh řasenky, takže za mě taky poputuje dál..


Reniu
Coconut Body Butter - na zimu hezky výživné tělové máslo, vůně není příliš výrazná a krém je celkem hutný, na zimu ho moje pokožka však určitě ocení :-)

Pure Fiji
Nourishing Exotic Oil - příjemný tělový olej, ten určitě využiji, ale jak jsem již psala, jedná se už o 4. přípravek o péči o tělo. Chtělo by to i něco jiného, třeba krém na ruce by v zimě taky bodnul.


Iswari
Maccino - i když se nejedná o kosmetiku, mě tento prášek na přípravu energetického kakaového nápoje obzvláště v těchto chladných dnech potěšil. Ráno s ním bylo ihned příjemnější.


Lussil Cosmetics
Kupón na 40% slevu na exkluzivní sérum na hustější řasy - i s touto slevou je pro mě sérum drahé a kupón nevyužiji.


Shrnutí: když to vezmu celkově, co balíček obsahoval a jakou za jakou cenu se prodává (259 Kč), je jasné, že obsah přinejmenším dvakrát cenu Ladyboxu převyšuje. Což se určitě vyplatí. Pokud jste nenáročné a nezakládáte si na luxusnějších a kvalitnějších značkách a rády objevujete nové kosmetické produkty, Ladybox je pro vás tím pravým ořechovým. Jestli si však potrpíte na kvalitnější kosmetiku a nerady se zkrášlujícími i pečujícími výrobky experimentujete, krabičkou ohromené asi příliš nebudete. Uvidíme, kam osud Ladybox dále zavane. Držím tomuto projektu pěsti, ať se vydrží na výsluní co nejdéle, získá co nejvíce fanynek a především, ať se dokáže co nejvíce přizpůsobit typu pleti jeho majitelek.


Pokud vás listopadový obsah Ladybox zaujal, ještě stále máte možnost si ho objednat tu. Cena je 259 Kč.

Já děkuji teamu Ladybox za jeho poskytnutí k zrecenzování.


Moje milé čtenářky, máte s "krabičkami krásy" zkušenosti? Zamlouvá se vám tento způsob nákupu kosmetiky? Obdarovali byste s nimi někoho? (lze je posílat i jako dárek)

3 komentáře:

  1. Já osobně zkušenosti nemám, ale moje kamarádka, která si to také objednala nebyla vůbec spokojená, takže já sama bych si to neobjednala. Radši si sama vyberu v obchodě prostředek, který chci:) Ale vypadá hezky, to zas jo:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tedy dát někomu 259 Kč za sadu reklamních vzorečků... :) :))
    Oceňuji genialitu marketingového tahu. Prodejce ladyboxu zřejmě inkasuje z obou stran, od kosmetických firem i od kupujících, to prostě nemá chybu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony to nejsou jen vzorečky, jak můžeš vidět, v balení byly 3 plné produkty. Od kosmetických firem dostávají produkty, pochybuji, že jim ještě za to platí :-)) To se ale tvůrců ladyboxu nezastávám ;-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.