3. července 2013

«DIY» V čem na písek?

Od té doby, co s dcerou chodím na písek, řeším dilema, co si vlastně nazout na nohy? Ani tak nemám problém si vybrat z botníku pár, který se mi bude hodit k oblečení, ale spíš se nikdy nemůžu rozhodnout, které boty "obětovat" k věčnému zažloutnutí a zaprášení, které mám na nohách už po jedné návštěvě této dětské srandy. V parnu si jednoduše nazuji žabky s tím, že je doma jen opláchnu pod vodou a stejně tak nohy, ale pořád to není ono, umývat dítě i sebe je někdy trošku nad lidské síly. 
 

Ve skříni se mi už dlouho válely plátěné tenisky, které jsem vlastně ani nenosila, objednala jsem si je přes nějaký eshop a na živo se mi už tak nelíbily. Tak jsem si je trošku vyzdobila a hned na mě působí veselejším dojmem, přesně tak jako si v nich vyrazit na hřiště. Takže svůj osud mají zpečetěný a já už mám jasno, v čem na toto mnoha maminkami proklínané místo vyrazit. (Nechápu, že prostě ten písek musí být všude! Pár bezpískových hřišť by bylo taky fajn :-).

V čem, mámy, chodíte na písek vy?

Přiznám se, že puntíkatý dekor jsem okoukala od Olivy, která gumou na tužce namočenou v barvě zdobí kde co :-) Strašně jednoduché a krásné!

14 komentářů:

  1. Tak my mame velke piskoviste doma na zahrade a je vyvysene a ohranicene,takze ja chodim jen kolem piskoviste a navic na nem pritel pridelal takove jakoby lavicky k posezeni,takze super.Ale podstata uspechu tkvi v jemnoulinkem bilem pisk,ktery nespini,ale chapu,ze obec ci mesto do nej asi investovat nebudou,A co takhle si poridit botky v barve pisku,hi,hi???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zahrada je celkově pro děti výborná, dá se tam vymýšlet spousta věcí :-) Boty v barvě písku jsou dobrý nápad :-)

      Vymazat
  2. ty jsou boží!miluju puntíky! :) naši Aminu to na písku moc nebaví,vydrží tam chvilku a pak už jen létá všude kolem :)) ale je fakt,že i po té chvilce máme písek všude!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? No je fakt, že dcerka po hřišti taky pobíhá od skluzavky k houpačce a občas k pískovišsti, ale ten písek je tady na hřištích všude! Takže i když jdem na skluzku, tak jsme stejně špinavé od písku :-/

      Vymazat
  3. Paráda! Já nosím na písek nejčastěji žabky. Jsou fakt nejpraktičtější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo s těma žabkama to střídám, užitečná to obuv :-)

      Vymazat
  4. Na písek, pokud nezůstaneme doma na zahradě, nosím podobné kecky. Akorát ne takhle pěkně upravené:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zahradu závidím, ta je pro děti prostě skvělá, to by se mi taky už nikam nechtělo :-)

      Vymazat
  5. Mám jedny staré Conversky. Ty vozím v kočáru a na místě přezuju. Protože všechna hřiště v dosahu mají nejen žlutý písek, ale i okolí skluzavek a prolézaček vystlané jemným štěrkem s písečkem, který člověka báječně zapráší :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm dobrý nápad s sebou vozit takové pískovišťové přezůvky :-)

      Vymazat
  6. Rozkošné! Miluji putníky stejně jako proužky, takže super :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  7. Na pískoviště je Erwín ješte malej, ale na to, abych měla puntíkatý botky, je velkej ažaž. Po nějakých se musím poohlídnout. Anebo se přidám k vašemu puntíkujícímu klanu... Povedly se ti!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.