10. července 2013

«Inspirace» Linda Rodin

Až zestárnu, chci vypadat jako Linda Rodin. Tato dáma je ztělesněním dokonalého stylu a přirozenosti. Za svůj věk se nestydí a svoje šediny dává na obdiv. A přesto je tak krásná! O kom je řeč? O uznávané modní stylistce a bývalé módní editorce Harper’s Bazaar, která před dvěma lety založila svoji vlastní kosmetickou značku s přírodními oleji Rodin Olio Lusso. Momentálně žije ve slunné Itálii, kde si užívá život a sbírá na plážích mušle. No řekněte, není úchvatná?

Zdroje obrázků: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7.
Více fotek Lindy najdete na mém Pinterestu.

Pochlubte se mi v komentářích, jakou máte vy svoji ikonu?

9 komentářů:

  1. Ty jo,tak to jsi mne tedy docela zaskocila,ja urcite zadnou ikonu nemam a pokud nekoho tak nejak obdivuji,ze umi starnout s gracii,myslim,ze staci zalovit z rad ceskych zen,ted me treba napadlo par znamych osobnosti,herecek,jako treba Veronika Freimanova ci Simona Stasova,videla jsem o nich dokumenty a jsou to pro mne opravdove damy a pritom tak normalni a skutecne zeny.A v neposledni rade obdivuji napr,mou mamku,v nedeli oslavila 65 a plet ma temer bez vrasek a elanu,ze zavidim.

    OdpovědětVymazat
  2. Na můj vkus je taková moc vychrtlá. Jinak z těch starších osobností mě napadla také Veronika Freimanová nebo Meda Mládková. Ta mi přijde šarmantní ve všech směrech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je trošku víc hubenější, ale to je taky tím, jakou má životosprávu, co jsem s ní četla rozhovor, tak jí hodně zeleniny a ryb a chodí na dlouhé procházky se svým psem. Meda Mládková je taky úžasná, opravdová dáma s noblesou :-)

      Vymazat
  3. jj stárnout přirozeně,to už se dneska moc nevidí,všude samé masky! :D tahle dáma je,ale opravdu úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypada bajecne! Ale to my budem urcite taky... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Stylová dáma :-) Mně napadá Eliška Hašková Coolidge, k té mám velký obdiv. A paní Meda Mládková samozřejmě. Asi to chce ten západní šmrnc ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.