26. srpna 2013

«Můj styl» Numbers

Sportovnější a uvolněnější outfit na relaxační víkend - baseballové tričko vs. vzorované kraťasy. Dcerku jsme vysadili u babičky a my rodičové jeli načerpávat síly do Resortu sv. Kateřina. Úžasné místo, kde vládne ticho a teče zázračná léčivá voda. Ale zpět k tomu, co mám na sobě. Jak vidíte, mix vzorů není zas tak naškodu a myslím, že nevypadá zle. V této kombinaci jsem se cítila strašně dobře. Navíc jsem si kraťásky pořídila o číslo větší, což ve finále působí lépe než ty těsné, a nohy v nich vypadají opticky hubeněji (no možná k tomu také přispěla moje třídenní střevní viróza ;-)). Takže pořídit si nějaké kousky oblečení ve větší velikosti rozhodně není módní faux pas ;-) 

P.S.: Poslední fotku jsem sem prostě musela přidat, moje malá dračice miluje pózování a do hledáčku fotoaparátu se mi staví čím dál častěji :-) (Jinak prosím omluvte sníženou kvalitu fotek, není každý den posvícení :-)

Oblékla jsem si: tričko Primark, kraťasy H&M, boty M&S, kabelka Mango, náramek Ebay.

12 komentářů:

  1. To je super kombinace! Wild mom.) A malá modelka na závěr perfektní:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Iri :-) Malá modelka byla taky dost wild :-)

      Vymazat
  2. Malá je kouzelná. Ty kraťasy jsou perfektní! :-) V HM mi unikly, protože přesně tyhle bych si vzala taky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je pravda, že jsem si je kupovala ve vídeňském HM, tak nevím, jestli se prodávaly i u nás..Byla to láska na první pohled :-)

      Vymazat
  3. Krasna kombinace, skoda ze leto konci :-( a modelka je nadherna!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já doufám, že se ještě vrátí a budu teploučko! Modelce to vyřídím, děkujeme :-)

      Vymazat
  4. Krásná kombinace? Tohle? Sportovní RŮŽOVÉ tričko s ČÍSLEM, co vypadá, jako na spaní, k tomu kraťasy MODRÉ s KVĚTINAMI, co pasují tak někam na pláž, a k tomu ELEGANTNÍ ČERNOU taštičku, která se nosí k šatům? To rozhodně je "faux paux", jak ty píšeš, ale správně je to "faux pas"... S tímhle se stylovou mámou nenazývej :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi docela ostrá se svým komentářem :-) Ale sto lidí, sto chutí, je mi jasné, že toto se každému líbit nebude. Mix vzorů se mi však dost líbí a řekla bych, že se teď i hodně nosí, zkus se podívat i na nějaké zahraniční weby o módě ;-) Za upozornění na překlep děkuji, opravím ;-)

      Vymazat
  5. Jenže na to aby se mohli lidi oblékat šíleně, potřebují k tomu jméno nějakého ostrého a známého návrháře. Pak by se lidi jen mohli divit, že jsi odvážná si to vzít. Kolikrát se totiž divím, co návrháři předvedou a jsou to věci, se kterýma si třeba nikdy nesedneš na židli. Ale u nás tomu tak nerozumí, jak jinde. Tady je lepší držet se při zemi a být elegantní celá, či naopak celá sportovní, protože ty sice můžeš být oblečená nějak šíleně a vědět, že jsi na vrcholu, když máš na sobě model od někoho známého, ale tady to lidi zkritizují, protože to neznají! :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že jméno návrháře v tom nehraje vůbec žádnou roli, něco hnusného s logem Dolce Gabbana bych se třeba na sebe fakt nevzala :-))) Mně se to líbí, pokud Ty s tím máš nějaký problém, tak to je mi líto. Ale nosit to nemusíš :-) Třeba časem změníš názor, až třeba někam vycestuješ a uvidíš jak se lidé oblékají v jiných vyspělejších metropolích ;-)

      Vymazat
  6. Zrovna včera jsem si říkala, že bych měla být odvážnější a trochu mixovat vzory...Zatím to zkouším doma, protože jsem nemocná-uvidíme co z toho bude:-)
    Jinak Mládě se staví před foťák tak často, že už jsem ho zapojila. Dokud ho to baví je to dobré:-))
    Malá je úžasná:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať jsi brzo fit! Kombinovat vzory mě baví a když se to nepřežene, tak to vypadá i zajímavě. Tak snad se se svou kombinací ukážeš na blogu ;-) No jo, bodejť by se ti naši malí modelové nestavěli před foťák, když jim to na každé fotce tak sluší! ;-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.