28. srpna 2013

«Recenze» Sportovní podprsenkou ku zdraví!

O tom, jak jsem se k výběru sportovní podprsenky dostala, jste si už přečetli. Po dlouhé štrece konečně našla cestu i do mé schránky a mě už od teď ve cvičení nezachrání žádné výmluvy (no vlastně bych potřebovala ještě kvalitní tenisky :-). S ní konečně můžu začít pracovat na své postavě s lepším pocitem, že mám tu správnou oporu (taky se vám lépe cvičí, když vás nikde nic netlačí, netáhne a všechno sedí, tam kde má?) a pod tričkem mi to bude i slušet.


Určitě jste zvědaví na moje dojmy a to, jestli tato kráska z Venice Beach splnila všechna má očekávání. Na obrázku na stránkách avendro.cz totiž vypadala krásně (no vlastně ještě aby ne, když ji měla oblečenou bezchybná modelka). A na živo? Lemování je spíše výrazně oranžové než růžové, ale jinak je přesně taková jako na fotce! Navíc mě fascinuje její lehoučké provedení. Materiál (tzv. Coolmax) je opravdu velmi jemný, takže nehrozí, že bych se pod ní potila a dusila, a síťka kolem košíčků je jedině bonusem. Líbí se mi i její barevné provedení a celkové zpracování se širokými a měkoučkými ramínky a trojřadé zapínání na háček. Těším se, až budu mít konečně břicho podle svých snů, že si ji vezmu jen tak a nebude se muset chudinka schovávat pod topem (když však vykoukne ramínko, rozhodně to nebude na ostudu :-). 


A co velikost? U podprsenek bývá online nákup lehkých rizikem, že nepadne, tak jak má. Sama proto dávám přednost nákupům spodního prádla v kamenných obchodech. U avendra.cz ale naštěstí můžete zboží do 14 dní vrátit nebo vyměnit aniž byste platili poštovné. Takže když se s výběrem netrefíte, nemusíte zoufat a prostě zboží vrátíte nebo vyberete jiné :-) Na to jsem tedy vsadila a řekla si, že to risknu. Doma jsem si podle tabulky přeměřila svoje míry a zjistila odpovídající velikost, kterou bych si měla objednat. Podle obvodu jsem si vlastně zvolila tu nejmenší možnou variantu - č. 80 (naměřila jsem si to totiž pod prsy 70 cm) a trošku se pak bála, že mi bude velká. No a problém mám spíš opačný. Sice ji v obvodu zapnu, ale jen tak tak. Z toho plyne ponaučení pro příště, obvod raději vybírat větší. Ale ještěže existují nástavné háčky na podprsenky, kdyby mi v ní přeci jen bylo ouzko, povolám je na scénu. V zásobě jich mám totiž z období těhotenství celkem dost :-) A košíčky? Ty sedí celkem dobře. U těch už žádná "nástavba" neexistuje, takže to bych už podprsenku musela opravdu vyměnit. Naštěstí si cestu na poštu ušetřím a svoje oblíbené hodiny Pilatesu si už užiju se svojí novou (a věřím že i od nynějška věrnou) kámoškou.

Abych to shrnula...svůj "nákup" u Avendra bych zhodnotila celkem kladně. Sice se doručení mé zásilky trošku protáhlo, ale čekání se vyplatilo. Možná se tam podívám ještě po nějakém jiném prádle, málokterý obchod totiž prodává tak podařené podprsenky bez kostic. A to stahovací prádlo mi stále leží v hlavě :-)

6 komentářů:

  1. Dekuji za tip,
    za par dni me opet ceka mix cviceni slozene z nekolika prvku vcetne aerobiku,jogy...atd. a doted jsem resila spise tricka a kalhoty,ale je na case resit i pradlo.
    A mimochodem,o stahovacim pradle jiz dele taky uvazuji,tak urcite juknu na odkaz.
    Preji pekny posledni srpnovy tyden.
    Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To prádlo je základ :-) A stahovací se hodí vždycky :-)

      Vymazat
  2. Podprsenky bez kostic, to bude něco pro mou mámu. Děkuju za tip. :))
    Jinak ten tvůj úlovek vypadá moc moc hezky! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý tip! Přemýšlím, že začnu chodit na Yogalates, tak se také musím po nějakém prádle podívat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yogalates? To může být taky dobré, hlavně na zádové svaly a všechny ty vnitřní :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.