29. března 2012

Do divadla...

Poslední dobou jako by ten čas někdo ukrajoval, den utíká rychleji a ani se nestačím nadechnout, už je večer. A bohužel to odnáší i blog. V teplých dnech jsem většinu času trávila po venku a teď už týden opiplávám dcerku, jelikož bojuje s nějakou zákeřnou střevní infekcí. Zítra se rozhodne, jestli půjde na kapačky. Držte mi pěsti, ať se tak nestane, už tak horko těžko rozdýchávám, když do ní musím za srdcervoucího brekotu cpát kašičky a vodičky proti průjmu.

Ale aspoň jsem si tento týden dopřála malého odreagování. Poprvé od porodu jsme si s partnerem společně večer vyrazili ven (do divadla)!!! Kamarádka hlídala a vše dobře dopadlo. Dala jsem se do parády a vy se můžete třeba inspirovat...




 Co vám v poslední době udělalo radost? Čím se vy odreagováváte?

8 komentářů:

  1. přeji, ať se dcerka hlavně brzo uzdraví...
    já se odreagovávám poslední dobou hlavně vařením nebo knížkou - momentálně čtu Chraňme muže :-) dřív to bývával spíš sport nějaký hodně výživný při kterém jsem se pořádně spotila, ale po celém dnu s naším aktivním chlapečkem bývám nasportovaná až až, že už na to není tolik sil.
    jinak radost mi dělá každý den ten náš malý, jak dělá neustálé pokroky a nádherně se směje :-)
    tak ještě jednou přeji brzké uzdravení vaší pricezny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, naštěstí kapeček jsme se dnes vyvarovali, ale stále ji musím zavodňovat, co to jde, což u kojence jde horko těžko.. Radost z pokroků malých a jejich nevinných úsměvů je opravdu nevyměnitelná, to by pak ty drobečky člověk samou láskou sněd :-)

      Vymazat
  2. Páni, ty si fakt štýlová mamina! A dcérka nech sa čo najskôr uzdraví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji :-) No když se podaří jednou za čas si vyjít, tak to musí nějak vypadat ;-)

      Vymazat
  3. Chudák malá, tak ať je co nejdřív v pořádku.

    Taky jsme teď po dlouhé době vyrazili s mužem někam večer sami. Šli jsme do čajovny jako za svobodných a bezdětných časů - hned jsem se cítila o pár let mladší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, taky bych si přála, aby už byla zdravá, je to opravdu strašné, hlavně do ní pod nátlakem rvát různé tekutiny...Občas je potřeba se trošku urvat z hnízda a na chvíli opustit mládě, načerpáš energii a cítíš se zase sama sebou :-)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Děkuji, tu jsem koupila už asi před 2lety v H&M ;-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.