27. prosince 2012

Koutek s teplými nápoji

Kdy jindy než v zimě se potřebujete pořádně zahřát, a to nejlépe něčím příjemným a lahodným? Nic jiného než teplý čaj, čokoláda nebo grog vám tak rychle nerozpumpuje krev ve zmrzlých tvářích i zkřehlých prstech na rukách. Voňavá káva vám zase dodá vzpruhu a po ránu vás povzbudí do celého dne.Takže je určitě fajn mít všechny tyto lahodná zahřívadla po ruce. A když si z nich uděláte malý rozkošný koutek vybavený všemi vašimi oblíbenými dochucovadly a domácími sušenkami, budete se těšit na každý návrat z tuhé zimy domů ještě více. I když jsem momentálně v teplých krajích, čaj ani kávu si neodpustím a tato myšlenka "koutku s teplými nápoji" se mi hrozně líbí a příští zimu si jej určitě doma zařídím. 

Co vy na tento nápad říkáte? Čím se v zimě nejraději zahříváte?


via
via
via
via
via
via
via
via
via
via

13 komentářů:

  1. prefektné je to!už sa teším, keď budem veľká a tiež taký budem mať! :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Proč čekat? Pusť se do toho hned, když Ti to udělá radost :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je super! To si musím příští rok taky pořídit. :D Jinak já kávu doma nepiju, jen někde v kavárně si dávám latté, u mě vedou čaje! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevadí, i takový čajový koutek nebo stojánek může být pěkný. Když ho doplníš o nějaké dobroty a dochucovadla, nikdo tvému čaji určitě neodolá ;-)

      Vymazat
  4. Já se momentálně zahřívám odvarem ze zázvoru s citronem a medem...těsně před Vánoci na mě skočil nějaký bacil a nemůžu se ho zbavit...alespoň, že mám zázvorový čaj tak ráda:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento lektvar si taky při nemocech dopřávám, zázvor s bacilama pěkně zatočí! Tak držím pěsti, ať rychle utečou :-)

      Vymazat
  5. hmm, pekne pekne, ale nejvic me zaujala az posledni fotka, zabre to krasne malo mista, s tim se klasicky potykam :) kdybych delala nejakou zimni party pro hdone lidi, uz by stalo za to se inspirovat i nejakou vetsi zalezitosti z dalsich fotek.. hezke hezke .) u mne krome kafe s mlikem vede horka cokolada z MaS a Chai Tea z Alnatury s mlekem a trtinovym cukrem. je to moje klasika pote, co nase bebe usne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alnatura dělá Chai Tea? Tak to musím vyzkoušet, miluju ten od Starbucku :-) U nás taky moc místa už nezbývá, budu si muset nějaké vytvořit :-)

      Vymazat
    2. presne, byla jsem zvykla na ten ze stbx, ale tenhle z dm je taky vyborny .)

      Vymazat
  6. Moc hezké. Miluji kávu s mlékem a čaj Roiboos.

    OdpovědětVymazat
  7. Právě jsem přišla na to, že NUTNĚ!!! potřebuji očíslované hrnečky:-))
    V zimě piju na zahřátí nejvíc asi kakao...(když nepočítám několikrát za den kávu).
    Když je příležitost tak svařené víno..mňam:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.