24. dubna 2013

«Tip» Recyklujte v Intimissimi a získejte slevové vouchery

Pokud sledujete můj FB, tak možná víte o právě probíhající recyklo-akci v Intimissimi. Jelikož jsem člověk ekologicky smýšlící a zrovna i novou podprsenku potřebující, chytla jsem se na tuto kampaň jak vosa na med. Do obchodu jsem nakráčela s taškou plnou mého staršího (rozumějte již malého) spodního prádla. I když se mi podařilo se dostat na svoji původní váhu před otěhotněním, postava se mi tak nějak změnila (a stejně tak i vkus), takže mi doma ve skříni smutně leželo několik kousků spodního prádla bez svého využití. Navíc jsem za poslední 2 roky hlavně díky kojení vystřídala několik velikostí podprsenek a v současné fázi jsem ani už nevěděla, jaká že správná velikost je pro mě ta pravá. Takže jsem v této diskrétní otázce potřebovala poradit. 

Za tašku mého prádla jsem dostala spoustu slevových kupónů a slečna prodavačka mi i ochotně pomohla s výběrem té správné velikosti.Takže spokojenost nad míru a to ani nemluvím o tom, jaké nadšení vyvolal můj úlovek u nás doma :-) 


Jestli jste v podobné situaci jako já a nutně potřebujete nové prádlo a doma máte zase naopak několik  přebytečných kousků, utíkejte do konce července do Intimissimi. Za každý kus prádla (viz obrázek níže) dostanete slevový kupón. Při zakoupení jakéhokoliv výrobku, který zrovna není ve slevě, s kupóny můžete dostat až 20% slevu.


A teď pozor. Pokud se přeci jen žádného prádla nechcete zbavovat, můžete ode mě pár slevových kupónů dostat gratis. Stačí když budete mým stálým čtenářem a do komentáře mi napíšete svůj email. Tři nejrychlejší z vás obdrží vouchery na slevu 50 Kč. Tak pište ;-)

10 komentářů:

  1. A to musí být pouze spodní prádlo od Intimissimi? Už jsem o této akci slyšela, ale nevím, zda tam můžu nakráčet i s podprsenkou třeba z HM. :)

    Aaaa vouchery jako dárek, jsou od Tebe skvělý nápad. :P mslanikova@email.cz :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Může to být úplně jakékoliv prádlo, třeba i bavlněné kalhotky z Tesca ;-)

      Vymazat
    2. Tak to je super, děkuji, nachystám si tašku a letím tam! :)

      Vymazat
  2. Ahojky,tvuj blog jsem si dala do svych oblibenych blogu a protoze jsem mama taky na materske,resp.rodicovske a taky si myslim,ze byt mamou neznamena myt maminou bez vkusu a stylu at jiz v cemkoliv,tak jsem ´byla tvym blogem nadsena.Mam sice dvojcatka,coz je kapku narocnejsi,ale stejne si na sve zajmy a zaliby snazim najit cas a pleteni nebo hackovani to tedy neni...i kdyz vsechny co to delaji zaroven obdivuji.Kazdopadne o akci jsem cetla jiz drive a mam stejny problem,mam krasne pradlo,ktere me proste jiz nesedne,i kdyz po porodu jsem se nejenze dostala na svou vahu,ale i pod,jen je skoda,ze tento obchod u nas neni,bydlim v mensim meste.Tak se moc tesim na tve dalsi prispevky a pokud budes mit chut,mrkni na muj blog.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji za návštěvu mého blogu a jeho přidání mezi své oblíbence ;-) Tak co kdybych Ti kupónky poslala a třeba když si někdy uděláš výlet do nějakého většího města (mají zastoupení po celé ČR), třeba je využiješ? Mají platnost až do 19.10 ;-)

      Vymazat
  3. To je super akce. Zrovna jsem ve fázi, kdy podprsenky drasticky obměňuju. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé, to je výborná akce, škoda, že jsem akorát vyhodila hromadu nesedícího spodního prádla...Taky se mi postava po děcku tak nějak změnila a bohužel se mi daří ta kila, co jsem kojením shodila, zase nabírat....když já mám tu čokoládu tak ráda:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, dobroty je těžké si odepřít, já se v jídle taky moc neomezuju, natož ve sladkém! Tak jestli máš zájem, kupóny Ti pošlu a třeba doma ještě něco nesedícího najdeš ;-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.