12. srpna 2013

«Můj styl» Jako Alenka v říši divů

No řekněte, nejsou tady ty vyšívané korzetové šaty sladké? I když na to možná nevypadají, jsou báječně vzdušné a já si s nimi v parném dusnu připadala jako Alenka v říši divů (možná i díky kouzelné moci králíčka na přívěsku?). Vzala jsem si je na piknik s přáteli a když se večer začalo ochlazovat, ocenila jsem nařasenost sukně, pod kterou jsem si tak krásně mohla schovat nohy. Fotek mám jen pár, protože se mi zrovna vybil foťák, jednu fotku jsme ale ještě pořídili na iPhone. Naschvál jestli poznáte kterou? :-)

Oblékla jsem si: šaty H&M, boty Pull&Bear, přívěsek Votočvohoz, náramek Pilgrim.

9 komentářů:

  1. Krásné a nápadité, moc ti to sluší:-)
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné šatky, já v HM asi před týdnem taky hledala nějaké letní šaty, ale buď tam byly takové ty klasické pouzdrové do práce (což na mateřské fakt nevyužiju :-)) a nebo tričko šaty na ramínka, což mi moc nejede. Kdybych uviděla tyhle, beru je taky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je mám dýl, jsou z internetu z votocvohoz, takže asi starší kolekce, takže v obchodě už asi nebudou. No většinou když hledáš něco konkrétního tak ne a ne na něco kloudného natrefit, nejlepší jsou spontánní nákupy, když jdeš jen tak kolem. To se pak nachází samé poklady :-) A zara, mango..taky nic?

      Vymazat
  3. Králíček je krásně doplnil.) Moc Ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Iri :-) Králíček je roztomilej, líbil se i Sárince, asi ho zdědí :-)

      Vymazat
  4. Šaty jsou úžasné! Moc se mi líbí a ještě ten králíček k nim! Bombaa:-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.