9. září 2013

«Můj styl» Narozeninově

Hned na úvod jsem si nemohla odpustit tuto fotku. Moje malá princezna totiž slavila své už druhé narozeniny a toto je snímek z cesty směrem na oslavu. Jak můžete vidět, vedle ní totálně zanikám, v těchto červených šatičkách nepřehlédnutelně zářila. Byl to hlavně její den, takže svoje oblečení jsem zrovna moc neřešila :-) Volila jsem uvolněný outfit, tak abych byla mohla lehce pobíhat mezi rozdivočenými dětmi a nebyly na mě vidět fleky od malých ručiček umatlaných od sladkostí. Volná černá košile byla tím pádem jasnou volbou. A vzorované kraťasy jsem ještě letos chtěla obléct, než je vystřídají džíny. Aspoň jsem celek oživila náhrdelníkem s etno vzorem.

Jinak tip pro mámy: oslavu jsme udělali v kavárně Divoké matky, kterou musím strašně moc doporučit! Myslím, že lépe jsme si ani vybrat nemohli. Neskutečně milý personál, jednání, ve všem nám vyšli vstříc, otevřeli pro nás,  ještě když ofiko měli mít zavřeno, a prostor pro děti taky perfektní. Vyřádily se tam jak batolata, tak už i větší děti. Příště slavíme zase tam!

Oblékla jsem si: top Pull&Bear, kraťasy a náhrdelník Primark, sandály Aldo. 

16 komentářů:

  1. Krásný pohodový outfit a příště si prosíme i víc fotek malé princezny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Simi, to se princezny budu muset zeptat na souhlas :-)

      Vymazat
  2. No řeknu Ti, vypadat jako máma tak jako Ty, tak budu asi ta nejsebevědomější a nejšťastnější máma pod sluncem.. - zvlášť s takovou princeznou =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mitsuuko, moc děkuji, no jsem určitě šťastná, že mám tak krásnou a hlavně zdravou holčičku, tomu se nic nevyrovná! Zbytek, to jak vypadám není samozřejmostí a chce to trochu úsilí. Však každá máme možnost vypadat dobře :-)

      Vymazat
  3. Jsem rada, ze se vam v Divokych matkach libilo. Obe vypadate uzasne! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Od Divokých matek máme zatím pro Juniora to jejich triko, ale návštěva nám zatím nevyšla. O to víc se tam konečně těším :-). Moc vám to sluší, holky, malá je kouzelná.

    OdpovědětVymazat
  5. A kde jsou fotky z oslavy? :-) Ja mam moc rada Mlsnou zirafu ve Strasnicich.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O té jsem taky slyšela, jen ji máme dost z ruky. Fotky jsou v soukromém archívu, nevím, co by říkaly maminky ostatních dětí, že je tady ukazuju na blogu ;-)

      Vymazat
  6. obe vyzerate uzasne, aj ked uznavam ze mala krasavica je proste top :)

    Inak pozyvam na giveaway o BIELENDA BALICEK, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/bielenda-super-mega-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! No je to moje kočka, na ni vážně nemám :-) Díky za pozvání na GA, ale asi bych výrobky nevyužila.

      Vymazat
  7. Díky. Nezlob se, už sleduju strašně moc blogů, spíš bych potřebovala nějaké vyselektovat :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.