16. září 2013

«Můj styl» Shades of Brown

Tato koženková sukně, musím říct, byla kauf léta. V teplých dnech jsem se na ni jen koukala ve skříni a čekala na okamžik, až se trochu ochladí. Teď konečně nadešel její čas. Sice jsem si ji vzala zrovna v den, kdy bylo celkem teplo, ale kupodivu jsem se v ní vůbec nepotila. Už se těším až ji budu kombinovat i s teplejšími svršky. Tentokrát jsem vše sladila do hnědé a okořenila tygrovanými balerínkami. Ty mě letos fakt baví. Kabelku na poslední fotce teď tahám skoro všude, pořídila jsem si takovou velkou z praktických důvodů - vleze se mně do ní všechno, co potřebuji pro dceru - od jídla, pití, oblečení až po hračky a nějaké mé drobnosti. A navíc stála pár šupů (kupovala jsem ji v outletu Manga, kde seženete fakt hezké věci za malý peníz). Tak mi ani nebude líto, když se mi časem ošoupe na dětských hřištích a v hernách. 

Jak to máte s kabelkami vy, mámy? Taky nosíte tu největší možnou?

Oblékla jsem si: sukně, balerínky a top H&M, kabelka Mango.

5 komentářů:

  1. třetí fotka je nejlepší :-) Těším se na ty podzimní outfity :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Me se libi druha :-). Kabelku nosim normalni, casto jen psanicko. Nenosim za sebou zadne hromady veci, ani veci pro deti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Ani jídlo a plínky? To já po cestě dceru furt něčím krmím a je stále špinavá jak čuně, tak musím mít i vlhčený ubrousky, náhradní oblečení a hračky na zabavení, no je toho hodně :-) Takže psaníčko jen večer, když jdu sólo :-)

      Vymazat
  3. Jo, třetí fotka je naprosto best. O kabelkách a dětech mi radši ani nemluv, žádná není dost velká, aby pojala všechno, co je potřeba:))

    OdpovědětVymazat
  4. Ano ano, co největší kabelka, to je i mé kriterium:-D Nejhorší na tom je, že už jsem si na to tak zvykle, že se nejsem schopná vejít do nějaké menší. Někdy je to trochu problém:-)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.