14. října 2013

«Můj styl» White cardigan

Tento víkend jsem měla nezvykle produktivní i zážitkový, stihla jsem toho opravdu hodně. Takto jsem se oblékla v sobotu, kdy jsem věděla, že mě čeká hodně chození po venku. Ráno jsme vyrazili na Chai Tea Latte do Costa Coffee v Italské, které má skvělý dětský koutek (dozvěděla jsem se o něm od Kusanec, děkuji za doporučení, malá se tam skvěle vyřádila, snědla croissant a vylila na sebe ušlehané mléko :-) Pak jsme do sebe na náměstí Míru hodili několik degustačních hamburgerů (v rámci Burger Festu) a nakonec zamířili na Designblok na Žižkov (pokud sledujete můj Instagram, o všem už vlastně víte :-)). Takže jsem potřebovala něco teplého a pohodlného. (Samozřejmě že jsem měla ještě přes sebe bundu, ale na focení jsem si ji sundala, aby vyniklo, co jsem měla pod ní :-)) Tento hřejivý svetr v krémové barvě mám už hrozně dlouho a žádnou zimu si bez něj nedokážu představit. Pod něj jsem si vzala jen lehkou košili a koženkové legíny, které jsem ještě zateplila vysokými kozačkami. Celkem jim to spolu ladí, co říkáte? Myslím, že to od teď bude moje oblíbená dvojka :-) No a kabelku jsem vytáhla ze skříně po strašně dlouhé době, trošku neprávem jsem ji zanedbávala.

Co jste měli na programu o víkendu vy? Byli jste se vůbec podívat na letošním Designbloku, nebo vás to moc nezajímá? Ve středu chystám menší reportáž, tak jestli se vám tam nepodařilo zajít, budete ho moct navštívit se mnou ;-)

Oblékla jsem si: svetr C&A, košile Topshop, legíny Ebay, kabelka Calvin Klein, kozačky Office. 

BTW nezapomeňte, že stále můžete dát mému blogu hlas v soutěži Blogerka roku ZDE. Děkuji!

15 komentářů:

  1. Jednim slovem: dokonale! Moc pekne, elegantni, prakticke a nositelne temer kamkoliv.

    OdpovědětVymazat
  2. Costa je osvědčené místo. Mládě mě nepotřebuje a já mám šanci na kafe v klidu, takže chápu:-D Akční víkendy jsou super, já jsem ten svůj tentokrát brala nějak odpočinkově(a vlastně mě trochu mrzí, že jsem neměla víc energie). Na Insta jsem viděla fotku miniburgerů-bomba!!
    A outfit je super. Svetr se mi líbí, mám podobný a dlouho se chystám vymyslet jiný outfit, že si ho vezmu k džínům, takže díky za tip:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tam byla poprvé! Kdybychom ji měli blíž, jsem tam pečená, vařená :-) Odpočinkový víkend je taky fajn, kdy jindy nabírat síly :-) Díky, těším se na ten Tvůj look ;-)

      Vymazat
  3. Ty jsi krásná! Naprosto skvělý. A přesně tenhle svetr potřebuju, jen šedej, fakt ho mají v C&A?.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...říká ještě ta krásnější :-) Díky Iri :-) No ten svetr je už ze starší kolekce, teď jsem tam nebyla, tak moc nevím, co mají v nabídce...

      Vymazat
  4. Na té poslední fotce jsi tak hezoučká!! Mně se na blozích hrozně líbí, když už nic jiné, jak se člověk "vyjíví" ve všech ohledech. Ty jsi třeba čím dál krásnější :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi líbí ty vysoké kozačky :))

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Perfektní outfit. Ty kozačky a svetr mě dostaly. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Kozačky jsou super :-) Celkově pohodový outfit :-)

    OdpovědětVymazat
  8. To jsem ráda, že se ti u Costů líbilo! :)

    Zase ti to neuvěřitelně sekne. Obzvlášť mě zaujal ten kožený detail na pásku u svetru.

    OdpovědětVymazat
  9. krásný svetr,něco takového mi v šatníku chybí! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.