15. února 2012

Ach ten zatracený Valentýn

Jako každý rok, když přijde onen den zamilovaných (alespoň to se nám snaží vtlouct do hlavy všechna média kolem nás), propadám hlubší depresi. Nejsem singl a mám celkem šťastný fungující vztah. Vždy se na tento "V day" malinko těším. Doufám, že se dočkám nějakých příjemných projevů lásky a překvapení od mého muže. A vždy to dopadne tak, že se zklamu a začnu nad naším vztahem polemizovat. A přitom se máme celkem fajn...Jsem stále naivní princezna, ovlivněná romantickými filmy, která očekává holdu kytek, lahodnou večeři a srdíčková přání. Realita je však taková, že pro mého muže je to halda nesmyslů a projevy lásky se u něj neobjevují takto plánovaně a přímočaře. Ale zase pro moji radost by se přes svoje přesvědčení mohl přenést, že? Je na čase se probudit a zase žít ten svůj běžný pohodový život. Už se těším na první máj, kdy se budeme líbat pod rozkvetlou třešní. Aspoň takto o tomto sním :-)



Jak jste únorový den zamilovaných slavili / neslavili vy? Potrpíte si na srdíčka ve všech podobách?

12 komentářů:

  1. Jé máš super blog, něco takovýho si taky udělám, až budu mít dítě :-)
    No my Valentýna neslavíme, ale včera jsem dostala kytici tulipánů, ale bylo mi řečeno, že to není k Valentýnu. Asi aby si nekazil image haha.
    Ale chápu Tě, já pak taky bývám smutná a vlastně jen z toho, že mám přehnaná očekávání od ostatních...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuji, je to bezva na odreagování a aspoň mi tak rychle nezakrní mozek :-) Tak to je pěkné, kytka potěší vždycky a docela se i "náhodou" trefil do Valentýna :-) Jj někdy víc sním, než bych měla, a i když vím, že toho moc nemůžu očekávat, stejně tajně doufám.... ;-) Třeba jednou :-)

      Vymazat
  2. Valentýn jde naprosto mimo mě. Není hloupé čekat nějaké překvapení, když vlastně víš, že se to nestane, protože tvůj muž na to není? Zbytečně si zaděláváš na zklamání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hloupé, vím to sama. Snažím se nic moc nečekat, ale když to všichni kolem mě rozebírají, jak byli na večeři a jaké je doma čekalo překvapení, tak to trošku zamrzí :-) Příští rok si asi zakážu internet a chodit kolem obchodů, kde vyskakují srdíčka za každým rohem :-)

      Vymazat
    2. Tak jestli ti to pomůže, my jsme na večeři nebyli, žádné překvapení mě doma nečekalo a žádný extra romantický večer jsme neměli. Lepší? :)

      Vymazat
    3. Děkuji..:-) Ona ta povalentýnská deprese trvá tak den, pak se vzpamatuju a jede se dál. Asi to moc řeším. Klobouk dolů že jsi tak nad věcí ;-)

      Vymazat
  3. Osobně si myslím že takhle to má každá ženská, jsme prostě zblbnuté romantickými filmy, je potřeba to brát trochu s nadhledem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj ty zatracené romantické filmy alá pohádka o princovi na bílém koni... ale perfektně se u nich relaxuje :-)

      Vymazat
  4. Milý článek, milý blog. Mé slavení-neslavení Valentýna jsem už popisovala ve svém blogu, ale obecně se dá říct - v žádném případě neslavit, jen si dát šampańské, skvělou večeři, dárky a pustit si nějakou romantiku ;-))
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Jj tak jsem to myslela, příliš to neprožívat, ale proč si ten den nějak nezpříjemnit, třeba tou dobrou véčou nebo sklenkou vína :-) Ideální kombinace pro fajn večer :-)

      Vymazat
  5. Je hezké dostat kytičku nebo si zajít na večeři, ani to nemusí být na Valentýna.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě, hezky to oživí vztah a víte, že tomu druhému na vás záleží :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.