2. února 2012

Stylové botky na procházky s kočárkem

Nevěřili byste, jaký je problém sehnat kvalitní, vkusné, nápadité a pohodlné zimní boty s né příliš vysokým podpatkem. Toto byly moje skromné požadavky na boty, které bych mohla nosit, když jdu ven s kočárkem. Do města jinak většinou nosím kozačky, s podpatkem i bez, ale na takovéto chození "od nikud nikam" jsem chtěla prostě něco jiného. A v létě jinak oblíbené tenisky mi teď byly málo.

Docela mi přihrával fakt, že nastalo období zimních výprodejů a já se těšila, jak za levno pořídím. To jsem však přecenila naše české obchody, o kterých jsem si dělala iluzi, že by snad už mohly začít prodávat boty, se kterými se nebudu stydět vyjet do do lecjaké západoevropské metropole. A tak jako vždy, když se rozhodnu pořídit nový pár stylových bot, jsem narazila. Když už se nějaký model přibližoval mým představám, vždy ho hyzdila nějaká ozdůbka či vychytávka v podobě třásní, cvočků, vyšívek či flitrů. Ne, vážení prodejci, na toto mě nenalákáte. Chci jednoduchou krásu a především kvalitní provedení.

Z nabídky kamenných obchodů jsem se přesunula do virtuálního světa a 2 dny nefalšované detektivní pátrání  přineslo ovoce. (Na obhajobu českých obchodů, mám velmi ráda britskou módu, a proto jsem pátrala i na anglických e-shopech, a ani tady s úspěchem.) Už ani nevím jak, čirou náhodou jsem zabloudila na český web botyk.cz a opravdu mě mile překvapil. Široká nabídka nositelných bot a dokonce i oblečení. Nakonec jsem skončila u těchto kotníčkových z pravé kůže: http://www.botyk.cz/prod/show/13740/Boty_Kozacky_botky_Blink_BLL052_400492.html. Sice nevypadají, tak jako ty moje vysněné, ale jsem s nimi spokojená. Hodí se spíše k zúženým nohavicím, nebo vyhrnutým širokým. Jak na mě vypadají v reálu se můžete kouknout na obrázku. Jaká verze se vám líbí víc?




široké vyhrnuté nohavice
s úzkými džínami


Kde většinou nakupujete boty vy, máte v Čechách taky takový problém sehnat vkusné stylové kousky?




4 komentáře:

  1. Koukám na Váš blog: boty líbí, dort vyzkouším, očkování jsem nečetla (mateřským věcem se věnuji 12 hodin denně, teď odpočívám.) Moc se mi líbí záhlaví a grafika - tak pište pište - jsem (na Vás) zvědavá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pozitivní reakci :-) Snad se Vám budou líbit i další příspěvky... S mateřskými věcmi naprosto rozumím, na internetu si čtu také většinou jiné zajímavosti než ty kolem dětí :-)

      Vymazat
  2. to mi povídej, snažila jsem se sehnat kozačky. Chtěla jsem nějaké obyč, ne za pět tisíc, bez cvočků, řetízků a pdoobných kravin, na přijatelném menším podpatku. Normálně zvládám větší podpatky, ale při náledí...no známe to :D. Nic jsem nesehnala a tak jsem celou zimu musela šmajdat s nenáviděnejch válenkách.
    Jinak se mi moc líbí tvůj (váš?) blog. Hrozně obdivuju, že se jako matka dokážeš starat i o sebe a psát k tomu blog. Jentak dál, držím ti palce! Moc se mi tu líbí (objevila jsem ho dneska díky článku u Blondýny). Ráda bych tě pozvala i na můj blog, jestli budeš chtít:). http://sweetlittlesuzie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že v tom nejsem sama :-) Vždy když si chci něco pořídit něco konkrétního v českých obchodech, pohořím, u bot to platí dvojnásob! Jinak děkuji za pozitivní reakci na můj blog :-) Kdychych se nějak během mateřské nerealizovala, asi bych v hlavě měla časem jen mlíko :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše milé komentáře a názory.